2777
2789
عنوان

چه روز پر استرسی...😕 سونوان تی

294 بازدید | 24 پست

ساعت ۱۰ نوبت دارم از ۵ بیدارم 

نگرانم خدا کنه بچم سالم باشه

لطفا برام صلوات بفرستید برم همه چیز خوب باشه 

راستی کیا مثه من امروز میرن سونو؟

گرتو گرفتارم کنی من با گرفتاری خوشم 🍀 داروی دردم گر تویی در اوج بیماری خوشم ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم میرم انشالله که بچه هامون سالمن‌ من خیلی استرس دارم از یه طرفیم‌ خوشحالم که جنسیت رو احتمال میدن هشت و نیم نوبت دارم خواهرم میاد دنبالم باهم بریم از اونجایی که همسرم سرکاره

با افتخار گیلکم از شهر باران های نقره ای رشت🦋شما غصه این سرزمین رو نخورید آقا ،،، این خاک سالهاست تشنه عدالته...
منم میرم انشالله که بچه هامون سالمن‌ من خیلی استرس دارم از یه طرفیم‌ خوشحالم که جنسیت رو احتمال میدن ...

انشاالله همه چی خوب باشه منم همینطورم دل تو دلم نیست 

گرتو گرفتارم کنی من با گرفتاری خوشم 🍀 داروی دردم گر تویی در اوج بیماری خوشم ....
منم میرم انشالله که بچه هامون سالمن‌ من خیلی استرس دارم از یه طرفیم‌ خوشحالم که جنسیت رو احتمال میدن ...

عزیزم انشالله بچت سلامت باشه

یهو امضاتو دیدم اهل رشتی

منم رشتیم واسه کارای قبل بارداری دنبال یه دکترخوب میگردم که بعد انشاالله حامله شدم باهمون ادامه بدم

شما پیش کدوم دکتر میری؟ راضی هستی ازش؟ 

یا علی💙

عزیزم انشالله بچت سلامت باشه یهو امضاتو دیدم اهل رشتی منم رشتیم واسه کارای قبل بارداری دنبال یه دک ...

سلامت باشی گلم والا من دکترم نفیسه موید نیا هست خیلی راضیم ازشون بسیار با حوصلن‌ حتی یه جا رو معرفی کردن برای کلاس بارداری و آموزش و اینا 

تو بیمارستان قائم‌ و گلسار هستن کلینیک هم دارن

با افتخار گیلکم از شهر باران های نقره ای رشت🦋شما غصه این سرزمین رو نخورید آقا ،،، این خاک سالهاست تشنه عدالته...
سلامت باشی گلم والا من دکترم نفیسه موید نیا هست خیلی راضیم ازشون بسیار با حوصلن‌ حتی یه جا رو معرفی ...

مرسی عزیزم 

کلینیکش تو گلساره؟ من دنبال یه پزشکی میگردم که نواب و اون طرفا نباشه چون خیلی ترافیکه اونطرف

خودم سمت فلکه گاز میشینم

پریروز رفتم ساختمان پارس طب پیش دکتراصغرنیا که خیلی تو رشت معروفه ولی خودش نبود خارج ازکشوربود یه پزشک موقت گذاشته بود حقیقتش اصلا از شرایط مطبش خوشم نیومد

یا علی💙