2777
2789
عنوان

لمينت ناخنمو كندم

266 بازدید | 16 پست

به نظرم مسخره ترين كار ممكن همين كاشت و ژل و لمينتو 

همشون اسيب ميزنن ب ناخن

البته خودم كندمش اسيبش بيشتر شد

حالا ناخناي خودم خيلي خوبه زود رشد ميكنه نميدونم چرا لمينت كردم

تقويت كننده طبيعي ناخن چي سراغ داريد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خوب کردی این مواد از ناخن جذب بدن میشن گعلوم نیست چقدر عوارض دارن

من لاکم میزنم یک ساعت بعد پاکش میکنم

میشه واسه اینکه ی ازدواج خوب داشته باشم صلوات بفرستی؟؟اگه فرستادی بگو تا منم بفرستم / پس هر وقت دعا کردی گمان کن دعایت پشت در است .امام صادق (ع)

حالا چند وقت قبل یکی اومد گفت اینا وسایلاشونو اصلا ضد عفونی نمیکنن چون خراب میشه اگه الکل بزنن 

من پرام ریخت 

عمرا دیگه کاشت برم 

دو سال قبل رفتم اینقدر ناخونمو سمباده کشید نازک نازک شد کنار ناخونام زخم شد 😭 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

حالا چند وقت قبل یکی اومد گفت اینا وسایلاشونو اصلا ضد عفونی نمیکنن چون خراب میشه اگه الکل بزنن  ...

اره بابا فقط بلدن سوهان بكشن

انقدر ناراحتم جنس ناخنام خيلي خوب بودش 

حالا بايد صب كنم بلند شه هي بشكنه تا درست شه

از کاشت و... بدم میاد کلا و سوالم اینه من میخوام خودم لاک تر و تمیز بزنم چیکار باید بکنم چ چیزایی نیازه؟ 

خودم فک میکنم دورگیر ناخن فقط استفاده کنم اوکیه ؟

اینکه آدمی دوست داشته باشه حس خوبیه همیشه نسبت به این موضوع ذوق زده خواهم شد 🌝

از کاشت و... بدم میاد کلا و سوالم اینه من میخوام خودم لاک تر و تمیز بزنم چیکار باید بکنم چ چیزایی نی ...

ببين فرم ناخنتو با سوهان درست كن بعد ي ضدقارچ بزن دور ناخنت بعدش لاك و برق ناخن 

ببين فرم ناخنتو با سوهان درست كن بعد ي ضدقارچ بزن دور ناخنت بعدش لاك و برق ناخن 

مرسی ❤️ و کلا نظری در مورد دورگیر ناخن یا گوشه گیر ناخن داری ؟

اینکه آدمی دوست داشته باشه حس خوبیه همیشه نسبت به این موضوع ذوق زده خواهم شد 🌝