سلام به همه . این تاپیکو با این اسم زدم واسه همه ی اونایی که مثل من با خوندن تجربیات بقیه انرژی میگیرن و راه بهتر زندگی کردن رو یاد میگیرن . بچه ها خواهش میکنم توی این تاپیک فخر فروشی نکنید. من توی یه تاپیک کسیو دیدم به اسم غزل که این تجربه رو از جایی شنیده بود و در اختیار ما گذاشت.بیاین بمونیمو هر روز مطالب کاربردی یاد بگیریم.در ضمن.غر زدن ممنوووووع
شوهرم ی بار تو قهر اس دادم جواب نداد.بعد از چندتا اس بی جواب بهش اس دادم میخوای ی مدت برم هیچ خبری ازم نباشه انگار نه انگار که زن داری!!؟؟زود جواب داد نه البته چون مقصر من بودم منت کشی میکردماااا
حالا توهم رک و راست بهش بگو.بگو دردت چیه اخه؟اگه هم گفت وقت گیر اوردی و.از این حرفا بگو میخوام مشکلم حل بشه باارامش بگو نه با داد و بیداد.بگو منو تو دوتا ادم عاقلیم پس باید با حرف زدن مشکلمون رو حل کنیم.
به این راحتی نمیشه گفت اگه معتاد باشه یه بحثه اگه نه یه جور دیگه اول از سالم بودنش مطمئن شو بعد ببین افسردگی نگرفته رو رفتارش با افراد دیگه دقت کن هروقتم چیزی تو ذهنت بود یا درخواستی داشتی خیلی رک بهش بگو نپیچون که مردا این چیزارو نمیفهمن اینکه رابطه تون خیلی کمه خودش بزرگترین مشکله