2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من. یه مدت رفته بودم حسابداری بعد دوباره کنکور دادم رشتمو عوض کردم 

در کل خوبه اگه علاقه داشته باشی درساشم شیرینن بنظرم آنچنان سنگین نیستن. من بخاطر اینکه تضمین شغلی نداشت ولش کردم 

حسابداری رشته خوبیه و معمولا کار هست ولی من خودم نخواستم سرکار برم بعد ازدواج دیگه خونه داری و انتخا ...

ولی من خیلیا رو دیدم مثل شما متاهل بودن و با اینکه بچه دارم شدن این رشته رو پیش بردن و الان شاغلن

شما خوندیش؟ آزمون لابد قبول نشدی وگرنه الان چندسال بانک بودی گل

من ترم آخر دانشگاه باردار شدم البته خودم خواستم 

چون بچه ی کوچیک داشتم واسه آزمون استخدامی ها خوب نمیتونستم بخونم طبیعتا قبول نشدم

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=HZ1-eeuqNLiW0beK

تا دلت بخواد تو آزمونا مبخواد  بانک، تامین اجتماعی، فرودگاه، مالیاتی، پزشک قانونی، بیمارستان و ...

من دیدم شما یه تاپیک زده بودی راجب کارمند بانک اونجا گفتی قبول شدی چیکار کردی قبول شدی؟ والا خیلیا شده 8بار آزمون دادن قبول نشدن راز شما چی بود

و اینکه مصاحبه بعدش ب چ صورته شرکت کردید؟