2777
2789

سلام دوستان 

گلس چ مدلی میخرین؟ 

من هنوز یک ماه نشده ولس یو وی خریدم کناره هاش باد افتاده اعصابم خورده 

بدون هیچ علتی از بغل هوا افتاده

همکلاسیم داشت اصلا اینجوری نمیشد 

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مال منم یه طرفش یکم هست باید از لوازم جانبیا بپرسی 

اونا ک میگن جنس گلس خوب نبوده ازین چیزا.. 

شما مدل گوشیت چیه؟ 

گلس چند میگیری 

ب من میگن 500 600 بگیر خوبه و فلان 

ی بارم گرفتم گارد در اوردم زرت بلند شد

نوت۱۱شیائومی من۱۶۰زدم گلس دودیه از بغل دید نداره 

مرسی عزیزم ببینم گیرم میاد منم بگیرم سری بعدی 

سلام گلم خوبین؟ پیجتون رو اتفاقی دیدم، و برخوردم به تاپیک چالش کار خونه، که یکی از دوستان پیشنهاد دادن گروه بزنین و شما هم گفتین فکر خوبیه و سعی میکنین هر روز بزارین. میخواستم ببینم اگر گروه زدین منم عضو شم، آخه واقعا نیاز به انگیزه و باهم بودن دارم😍❤

سلام گلم خوبین؟ پیجتون رو اتفاقی دیدم، و برخوردم به تاپیک چالش کار خونه، که یکی از دوستان پیشنهاد دا ...

سلام عزیزم من دیگه عضو نیستم 

اما اگه شما تاپیک بزنی و گروه استقبال میکنم... اتفاقا این روزا خیلی منم بهش احتیاج دارم... امروز با کلی غر فر خودمو مجبور ب هونه تکونی کردم

سلام عزیزم من دیگه عضو نیستم  اما اگه شما تاپیک بزنی و گروه استقبال میکنم... اتفاقا این روزا خ ...

من عضو یک پیج توی ایتا هستم که این چالش شمارو که دیدم بهشون گفتم که اگر مقدور هست بزارن تا از روزمرگی ور بیاییم. من که شدیدا دچار افسردگی شدم‌.

و ایشونم استقبال کردن، اگر ایتا دارید لینک بزارم

من عضو یک پیج توی ایتا هستم که این چالش شمارو که دیدم بهشون گفتم که اگر مقدور هست بزارن تا از روزمرگ ...

بله ایتا دارم