2777
2789
عنوان

دلم گرفته😔

213 بازدید | 26 پست

چقددلم میخوادمنم مثه همه دخترامامانمبودکه زنگ بزنه حالمو بپرسه ،،بچه هاموببینه ،،سختترازنبودمادرم مگه هست 😔

کاش لااقل خاله هام درحقمون یکم مادری میکردن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ♥️🌺♥️ ناراحت نباش ، با ناراحتی چیزی درست نمیشه  ♥️♥️♥️♥️🌺🌺🌺🌺

بخدااینقددلم میخوادخاله هام بگن حالااین حامله بودبزاریه کاسه اش میدادیمش ،،یابرازایمانم تا۴۰روزبعدش اومدن دیدنم ،،خواهرم ۱۳سالش بود،،دست تنهاپسرمونگهداری کردمنم دست تنهابیمارستان برازایمانم بودم ،،بازم غیرت جاریم اون اومدپیشم ،،باخواهرشوهرم

منم مثه شمام پونزده سالگی هم پدرم هم مادرم تو تصادف فوت شدن منو دوتا از خواهرام حتی روز عروسیمونم نب ...

درکت میکنم ،،البت بابام خیلی پشتمه ،،ولی مادرچیزدیگه ای وجودش

بخدااینقددلم میخوادخاله هام بگن حالااین حامله بودبزاریه کاسه اش میدادیمش ،،یابرازایمانم تا۴۰روزبعدش ...

عزیزم ، درمان می‌کنم ، مثل این اتفاق ها برای خودمم افتاده 😔💔

همسرت چی ؟ دوستت داره ؟♥️🌺

بعضی وقتا عکس ی خالم ک شبیه مادرمه رو بحهاش ک تو اینستا میذارن اینقور دلم میگیره دوس دارم برم یکم بق ...

چقدمنی ،،بخدااینقددلم میخوادباهامون خوب باشن ،،نمیدونم اخه چه بدی درحقشون کردیمه ،،منم ۱۷سالم بودکه مادرم فوت کردتادوسال بعدش خودم خواهرموبرادرموکه ۵ساله و۱۱ساله بودن مراقبت میکردم

عزیزم ، درمان می‌کنم ، مثل این اتفاق ها برای خودمم افتاده 😔💔 همسرت چی ؟ دوستت داره ؟♥️🌺

چی بگم خواهرکه خداازاول باهام یارنبوده ،،شوهرم میشه پسرعمومامانم ،،اره خیییلی دوسم داره ،، ولی تازه فهمیدم اعتیادداره 😔😔😔😭😭نمیدونم چراخداجونمونمیگیره

تو مادر خوبی باش😭

مامانم بامریضی سرطان مرد،،داییمم امسال گرفت ومرد،دخترعمومم گرفت ومرد،،همش میگم خدایاچندسالی بهم وقت بده درحق خواهرموبرادرم مادری کنم بعداگه منم میخوای مریض کنی بکن ،،لااقل اونامثه من توروزای خوشیشون گریه نکنن