2777
2789

پشت کنکور بمونم تا فرهنگیان قبول بشم یا برم یکی از این رشته ها👇

زمین شناسی

زیست شناسی جانوری

زیست شناسی سلولی و مولکولی

زیست شناسی گیاهی

علوم و قرآن و حدیث

آموزش زبان انگلیسی

که بدون کنکورن و اونجا خیلی درس بخونم جزو سه نفر اول کلاس بشم ( یعنی استعداد های درخشان دانشگاه ) تا بتونم ارشد بدون کنکور فرهنگیان قبول بشم یعنی غیر مستقیم وارد فرهنگیان بشم 

کدومش توروخدا کمکم کنید انگار خواهر کوچکترتونم 🥺🥺💔

هرکس خود داند و خدای خودش که چه دردیست در کجای دلش 💔 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کنکور دادی ؟  اموزش زبان انگلیسی باید با کنکور وارد شی کلا رشته های مربوط به زبان های مختلف عال ...

آره ولی این رشته رو پارسال توی شهر ما بدون کنکور هم قبول کرده 

من خودم دوسال پشت کنکور موندم به امید پرستاری دولتی تهران  نیاوردم و رفتم دانشگاه ازاد رشته متر ...

الان راضی هستی ؟ آره واقعا زبان کار براش پیدا میشه اگه فعال باشی 

آره ولی این رشته رو پارسال توی شهر ما بدون کنکور هم قبول کرده 

خب پس اگه علاقه داری دنبال کن به صورت جدی بعد که کارشناسیتو گرفتی برو ازمون استخدامی اموزش پرورشو بده  یا تو اموزشگاه ها منتتو میکشن حتی تو دوران دانشجوییت یا میتونی کلاس خصوصی بزاری هزارتا راه درامد میتونی داشته باشی  البته اگر به زبان علاقه داری واقعا

الان راضی هستی ؟ آره واقعا زبان کار براش پیدا میشه اگه فعال باشی 

اره واقعا   ببین اصلا تو فکر همچین رشته ایی هم نبودم فقط میگم خداروشکر که یک نفر منو راهنمایی کرد و منو از اونهمه حالت بلاتکلیفی و افسردگی نجات داد  الان هم تو اموزشگاه تدریس میکنم بصورت پاره وقت هم شاگرد خصوصی دارم  به درس و دانشگاهمم میرسم 

زیست شناسی سلولی و ملکولی هم رشته عالیه  اگر مشکلی بابت پرداخت شهریه اش نداری  واسه اونم ک ...

کدوم کار دقیقا

شوهر من ارشد مولکولیه نه هیچ آزمونی میخوانشون نه میشه باهاش کاری راه اندازی کرد

اندیشه عیش بی حضورش، ترسم که بدو رسد...؛نخواهم.

اگه استعدادش رو داری و با یه سال خوندن میتونی فرهنگیان بیاری، بمون

تا 4 سال دیگه ممکنه قوانین تغییر کنه یا کی گفته قطعا میتونی جزو 3 تای اول بشی؟ رقابت زیاد میشه 

تازه قبول شی تازه بایذ ارشد رو فرهنگیان بخونی و دو سال عقب میفتی

حقوقم ک نداری، 

میانگین 30 درصد میتونی بزنی سال دیگه؟ 

اره واقعا   ببین اصلا تو فکر همچین رشته ایی هم نبودم فقط میگم خداروشکر که یک نفر منو راهنمایی ک ...

ببخشید عزیزم شما درستون تموم شده میدونین ارشد اموزش زبان کدوم منابعش مهمتره برا قبولی؟

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!