2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به من گفته بودن پسر و پسر بود. پسرهارو معمولا بدون خطا میگن اما دختر درصد خطا داره

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان

هر چی دیرتر ان تی رو بری جنسیت درستتره

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
۱۲ هفته و ۱ روز رفتم گفت از لگنش احتمال میدم دختره 

عکسشم بزاری اینجا بعضیا میتونن تشخیص بدن 

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
کاش منم درست باشه و دختر باشه البته سونوگرافی که رفتم کارش عالیه 

چنتا علائممو بگم،دوروز بعد پریودکه عقب انداختم تیتر بتا3060بود بی بی چک ی روز بعدش پررنگ،ازهمون اول چاق شدم،میلم ترشی وشوری بود عصبی و افسرده شدم

هرچه دادم به اوحلالش باد
چنتا علائممو بگم،دوروز بعد پریودکه عقب انداختم تیتر بتا3060بود بی بی چک ی روز بعدش پررنگ،ازهمون اول ...

ببین بی بی پررنگ شد همون لحظه تیتر بتا دو روز بعداز تاخیر ۳۷۲۴ بود علاقه به شیرینی اصلا ترشی نتونستم بخورم سر پسرام فقط ترشی میخوردم قبل از بارداری هم از شیرینی مانفر بودم بدخلق و مودی هستم حس افسردگی و اضطراب هم دارم 

انشالله دعام کن خیلی خدا سالم و صالح و دختر داده باشه بهم ته دلمم میگه دختره ❤

انشاالله خداسالمشو بغلت بده و جواب دلتم بده عزیزم،توام برای حال من دعاکن تروخدا خیلی محتاجم

هرچه دادم به اوحلالش باد