2777
2789
عنوان

کیامثل من مشکل ازدواج دارن؟؟؟

5557 بازدید | 125 پست

یکی ازاشناها میخواست منومعرفی کنه به یکی

عکسشو ک دیدم شوکه شدم 

هم سنش بالابود هم یجوری بود..

حالا نگید ک پرتوقعی ومگه خودت چجوری و فلان...من اصلانمیگم طرف خوشکل  یاهمه چی تموم

ولی جوری بود ک اصلا به هم نمیخوردیم من میتونستم جای دخترش باشم براهمین خیلی حس بدی گرفتم وقتی دیدمش...

دارم باگریه مینویسم چرا بایدبخت من اینجوری باشه که کلی ختم بردارم تابلکه بازشه بختم.. اخرم هیچی به هیچی

اصلا دیگ شایددعانکنم ختم نگیرم چون هرررموقع میگیرم اینجوری میشه موردای عجیب غریب ونامناسب سرراهم سبزمیشن 

خیلیا دوربرم میبینم ازهمه لحاظ درحد منن ولی راحت ازدواج کردن

چرابرامن نمیشه

اهل دوستیم نیستم ..پسراهم اکثرشون بخاطر رابطه ج...دوست میشن

میدونم سنم زیادنیس ولی دوربرما سن ۲۴یعنی داره سنش بالامیره و وقت ازدواجشه اذیت میشم ازنگاهاحرفا ازاینکه خودم دلم ی همدم میخادازاین بلاتکلیفی بیام بیرون

کسی بوده مثل من مشکل ازدواج داشته بعدازدواج خوبی کرده باشه🥲

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه خاله داشتم سن ۳۰بود همه دوستاش متاهل شده بودن افسردگی گرفته بود که همون سال همکارش با وضع عالی اومد خواستگاری الان نی نیش تو راهه

یکی دیگشونم ۲۸سالش بود نگران بود مثل تو این پنجشنبه بله برونشه 

نگران نباش

من ازدواج نکردم فعلا خواستگار نیس

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

عزیزم تو تنها نیستی بعضی ها هم مثل تو این مشکلو دارن .

هر کجا هستم باشم آسمان مال من است . ❤ خالق مهربانم ممنونم که پاییز را آفریدی . لابلای برگ های رنگارنگ پاییزی گم شده ام و غصه هایم را به فراموشی سپردم .❤  میدونم هستی همیشه هستی ، گاهی تو روزمرگی های زندگیم فراموشت کردم ، یا تو دغدغه های زندگیم به یادت نبودم ، شایدم زمانی بوده که بهت پشت کردم ، اما تو همیشه حواست بهم بوده و بهم لبخند زدی ، منتظر بودی تا از خودت بخوام هر آنچه را که از غیر طلب میکنم ، دستامو گرفتی و تنهام نذاشتی . خدای عزیزم دوستت دارم .  

آره عمه من خودش پرستار بود ولی ۳۰ سالگی ازدواج کرد با یه استاد دانشگاه زندگیشم خداروشکر خیلی خوبه

خدایا شکرت واسه اون وقتایی که معلم میخواست درس بپرسه ولی زنگ میخورد 🙃 واسه خنکی رخت خواب تازه پهن شده تو تابستون🌼واسه بوی غذای مامان 🥘 واسه خوراکی خریدنای بابا🍬واسه لذت خاروندن جای کش جوراب🧦 واسه حس خوب کندن چسب خشک شده روی دست 👐واسه خوردن ته دیگ سیب زمینی 🍟واسه مزه نارنگی🍊واسه بوی خیار🥒واسه طلوع خورشید🌝واسه آرامش شب🌚واسه بوی لاک 🖌بوی چوب سوخته ،بوی بنزین،بوی نم بارون روی خاک☔بوی کتاب نو📚بوی قهوه تو خیابون☕خدایا شکرت واسه صدای دریا🌊صدای آتیش توی جنگل 🔥صدای بارون رو شیروونی🏚واسه صدای راه رفتن روی برگ های خشک شده توی پاییز🍂🍂🍁واسه صدای راه رفتن روی برف تو زمستون واسه وقتایی که با اولین نگاه سر نوارچسب و پیدا میکنیم،واسه بوی تن نوزاد چایی تو هوای سرد .لیسیدن انگشت بعد خوردن پفک نمکی ،واسه همه چیزایی که دادی و نمیبینیم شکرت 🤲🤲💕
یه خاله داشتم سن ۳۰بود همه دوستاش متاهل شده بودن افسردگی گرفته بود که همون سال همکارش با وضع عالی او ...

چقدر دلم یه ازدواج غیرمنتظره میخواد

مثل اینایی که یهو با یه مورد خوب و عالی ازدواج میکنن

منم شرایطم خوبه ولی نمیدونم چرا ازدواجم درست نمیشه 

جلو میره و باز خراب میشه😭😭

خب اونایی که میان خواستگاری هم واسه رابطه جنسیه دیگه  امروز خیلی تاپیک مثل این مورد دیدم چرا😐 ...

بحث رابطه جنسی با ازدواج با رابطه تودوستی خیلی متفاوته

تو ازدواج ،طرف باعزت و احترام میره خاستگاری دخترو عقدمیکنه خانوم خونش میکنه میشه مادر بچهاش  توش گناهی هم نیست ضمنا هیچ پسری صرفا بخاطر رابطه جنسی ازدواج نمیکنه اگه اینجوری بود حالا بجای دوستی و صیغه  میرفتن زن میگرفتن.اوناموقع ازدواج بادقت انتخاب میکنن هردختری نباشه دختره پاک باشه خانواده دارباشه بهش علاقه داشته باشن.

ولی تو دوستی براشون فرق نداره دخترچجوری باشه فقط دنبال رفع نیازخودشونن اخرم میگن دختره خرابه و ول میکنن میرن این دختره ک ضربه میبینه

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)