2777
2789

متاسفانه منم همینم

با "زبان" میشه روحیه داد، میشه مسخره کرد، میشه تعریف کرد، میشه دل شکست، میشه آبرو خرید، میشه آبرو برد، میشه آتش زد با زبان میشه آتش خاموش کرد"لحظه ای که شروع میکنیم به حرف زدن حواسمان به زبانمان باشه."کادر درمان سابق،حامی و عاشق حیوانات،کمی نقاش،فعال در حوزه کریپتو ، علاقمند به موزیک ، فیلم ، رانندگی در شب ،کمی مودی ، پوکر باز ،شیفته معنویات و متافیزیک ، معتقد به علم آسترولوژی ، متعهد به عشق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو ک خوبی من با ۳۶سال سن هنوزم نمیذارن تنها جایی برم.تا سرکوچه میخام برم ای داداشش بدوووو باش بروووو.هوف

میگه ک...:ربودی دفتر دل را و افسوس...که سطری هم ازین دفتر نخواندی...همینقدر غمگین🥲
تو ک خوبی من با ۳۶سال سن هنوزم نمیذارن تنها جایی برم.تا سرکوچه میخام برم ای داداشش بدوووو باش بروووو ...

وای نوشتم ۳۶😂😂😂۲۶

میگه ک...:ربودی دفتر دل را و افسوس...که سطری هم ازین دفتر نخواندی...همینقدر غمگین🥲
سلیطه بازی درار

تو هر خانواده ای راهکار مناسب نیست

با عرض معذرت از شما و اسی یه خانواده هایی آبرو ندارن منطق ندارن تعصب بیجا دارن و ...

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
تو هر خانواده ای راهکار مناسب نیست با عرض معذرت از شما و اسی یه خانواده هایی آبرو ندارن منطق ندارن ...

دقیقن همینان ک میگی

همه امیدم ب کنکور بود ک برم خابگاه

همونم دولتی درنمیام

ما فرزندان کوروشیم..🤍