دخترم دو روزه اسهال داره اما دفعاتش در روز کمه مثلا امروز سه بار نمیدونم از دندونشه یا چیز دیگه ۱۶ ماهشه سکسکه هم زیاد میزنه چی بهش بدم خوب بشه همینجوری لاغره و ریزه کمکم کنید
اول باید علت اسهال مشخص بشه مثلا از عفونته یا چی و اون رفع بشه
اما در کل آب انار اسهال رو قطع میکنه اگر نبود رب انار، البته اگر دادین همراهش یک چیز شیرین بدید فشاربچه نیوفته
شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
عزیزم من از نبات داغ و عرق نعنا نتیجه گرفتم دخترمن اون هفته همینجورشد اینارو دادم استفراغ کرد اسهالش خوب شد
نگوچیزی سر دلش مونده بود
ممکنه دختر شما هم چیزی سردلش مونده باشه ها
نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨👩👧👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻♀️
پزشک فوق تخصص بهم گفت به بچه اسهال آبمیوه و چایی نبات ندم چون معده ش بیشتر تحریک میشه .
ماست فقط پروبیوتیک بده ، غیر از این اسهالش شدیدتر میشه با ماست
سوپ و کته و گوشت هم خوبه
دارو هم قطره پدی لاکت بده
خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟ / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
اره مادرشوهرم هم میگه چیزی رو دلش موندع احتمال زیاد فردا منم بهش چای نبات با عرق نعنا میدم ام ...
اره یه کار کن استفراغ کنه
خوب میشه
میوه های این فصل رودل میارن منم فک کردم ویروسه تاکه استفراغ کرد هم تبش اومد پایین هم اسهالش خوب شد
نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨👩👧👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻♀️