2777
2789

صدمتری طبقه چهار 

محله ی خوب و آروم 

ویو عالی 

بالکن دوتا اتاقا پنجره دار و نورگیر 

پارکینگ و انباری داره 

ولی مال دوازده سال پیشه 

ونیاز به رنگ و بازسازی کابینتا داره 

رنگ ،پرده ،کابینت میخواد 

چ کنم به نظرتون.به پولمون میخوره و کمی هم پول برامون میمونه که سختی نکشیم 

ولی اپارتمان نوساز بخوام بخرم باید پیش فروش بخرم و حالا حالا ها اماده نمیشه کلی هم تو قرض و بدهی میرم و محله پایین تره و ویو هم نداره پنجره ها رو به ساختمون روبرو باز میشن.تازه لخت تحویل میدن و فقط یه در ورودی داره

بلههه

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آسانسور داره؟! نمای ساختمان و حیاط و محوطه تمیزه؟!

بله اسانسور داره 

ترتمیزه 

محله عالی نماشم خوبه یکم یکم روی نما اون بالا روی سنگا ترک داشت ولی در نگاه اول عالی

بله اسانسور داره  ترتمیزه  محله عالی نماشم خوبه یکم یکم روی نما اون بالا روی سنگا ترک دا ...

تردید نکن 

معامله کن 

تو زمان خوبی اقدام به خرید کردید 

چون فعلا تو رکود هستیم قیمتها مناسبه نسبتا 

بعدش می‌ره بالا

این بهتره حالا حالا ها میتونی توش زندگی کنی هروقت دستت اومد بازسازیش کن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻