2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه پریود نشدن

107 بازدید | 12 پست

دو سال قرص پیشگیری از بارداری استفاده میکنم همیشه دوروز بعد قطع پریود میشم الان نزدیک یک هفته نشدم درد زیر شکمم دارم چندتا قرص آخرم داشت تموم میشد یه مقداری خون خیلی خفیف داشتم چند روز بنظر تون اون پری بوده یا بی بی چک بزنم 

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش

فکرکنم حامله ای

ماازدلگیری روزهایمان به" شب" پناه میبردیم....                        وازدلتنگی شبهایمان به" روز " واینگونه بودکه تمام جوانی امان ؛  درناتمام یک "انتظار" تمام   شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین تو مجازی اینجوریه که یه ادم پشمالو نشسته پشت لب تاپ داره تبلیغات لیزر میکنه

پس حرص نخور و به زندگیت ادامه بده

لایک کن عزیزم،من که هرچی میگم لایک ننننننننننکن دوست عزیییییییز فایده ای نداره،پس لایک کن شاید اینجوری دلت خنک شد لااقل😐با تشکر از همراهی شما😒
منم همینطور بودم دیشب تاپیک زدم  دو ساعت پیش پریود شدم  بیبی چک رو صبح بزنی بهتره

آخه درد زیر دل دارم ولی نشدم نمیدونم اگر حامله باشم ای خدا باید بندازم 

آخه درد زیر دل دارم ولی نشدم نمیدونم اگر حامله باشم ای خدا باید بندازم 

دقیقا حس دو ساعت پیش منو داری 

چند روز دل درد داشتم تمام عضلاتم گرفته بود داشتم دنبال دکتر برای سقط می‌گشتم 😁 ولی خب شدم 

رازیانه بخور 

دقیقا حس دو ساعت پیش منو داری  چند روز دل درد داشتم تمام عضلاتم گرفته بود داشتم دنبال دکتر برا ...

منتظر بی بی چکم تکلیفم روشن بشه  

منتظر بی بی چکم تکلیفم روشن بشه    

انشالله زودتر پریود بشید و خیالتون راحت بشه

تاپیک همسر کنترلگرتون رو خوندم 

همسر منم احساس می کنم کنترل گره دارم عذاب می کشم😭

همسرت بهتر شده؟ 

انشالله زودتر پریود بشید و خیالتون راحت بشه تاپیک همسر کنترلگرتون رو خوندم  همسر منم احساس ...

سلام عزیزم بهتر که نه ولی دارم باهاش کنار میام معمولا از صددرصد جاها بیست درصد شو میذاره برم دیگه حوصله ایستادگی ندارم