2777
2789
عنوان

شما اگه جای من بودید خوشحال بودید ؟

209 بازدید | 18 پست

ما دو سال پیش یه خونه ۵۰ متری خریدیم. پولمون نرسید خودمون بشینیم اجاره دادیمش الان ۲۵۰ تومن قرض داریم با پول پیشی که اجاره رفته. خودمون هم یه جای پایین تر ساکنیم. هر ماه قسط خونه رو هم میدیم. دقیقا نمیدونم کی قراره بهره خونه رو ببریم. اونم خونه ای که وسیله های خودم و بچم قطعا توش جا نمیشن. همسرمم مدام شکر خدا میگه که بالاخره بعد ده سال خونه خریدیم. منم غر به جونش میزنم که اون شکر خدا رو بلندتر بگو تا بیشتر مستفیظ بشیم چون معلوم نیست کی از اون لونه مرغ بهره ببریم

حالا شما جای  ، خوشحال میشدید؟؟؟؟؟؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان فک کن اونو نداشتی اونوقت چی

امیده به یه جایی هستی

وسایل رو هم اونموقع اضافی هارو میدی بره

خونتم همه چی توش روشن باشه دلباز تر و بزرگتر دیده میشه 

هرچی ام اومد تو ذهنت حالا غر غر نکن

چه اصراری داری  اینقدر تو ذوق همسرت بزنی؟ 

آیا داشته و بهترش رو براتون نخریده؟ 

غرور همسرتو نشکن 

بالاخره یه سرمایه گذاری کردید در حد توانتون و هر لحظه داره ارزش افزوده میگیره 

اگه اونم نداشتید شاید هیچ وقت دیگه خونه دار نمیشدید ولی الان میتونید امیدوار بشید دو سال دیگه پولی دستتون برسه وامی جور بشه و بزارید روی هم

خونه رو عوض کنید بیست متر بزرگتر 

یه خونه خیلی ارزشمنده...حتی اگر توش زندگی نکنید اون خونه سرمایه شماست..... حتی اگر 50 متر باشه یه شر ...

اون ۵۰ متر اگه بشه ۶۰ متر حداقل باید ۳تا وام دیگه بگیریم. ما تا چند سال آینده کلی قسط و بدهی عقب افتاده داریم که اونا اول باید تسویه شن