2777
2789
عنوان

خانم ها کمک برای اقدام بارداری

2411 بازدید | 14 پست

سلام وقتتون بخیر 

من دو ماهه رفتم دکتر برای باردار شدن بهم قرص ویتامین د ۳ بداده با فولیک اسید و ساشه اوازیتول ۱۴ روز بعد از پری اقدام دارم اما امروز باز پری شدم 💔

هنوز دو ماه گذشته، ناامید نشو 💜

مسیر شفا یه مسیر خیلی طولانیه ، صبر کن عزیزم ، با درد صبر کن که دوا میفرستمت..... 🙂♥️ شاید هیشکی درکت نکنه ، عبنداره ، بهت حق میدم عزیزم.... درسته تنهایی داری از پسش بر میای ولی در نهایت پیروز میشی از این شرایط خدا نجاتت میده💚💚💚فقط صبر کن ، انسان با عجله آفریده شده ولی با عجله نباید چیزی رو. از خدا خواست 💚☺️بقیه درکت نمیکنن خودتم نباید خودت و درک کنی!؟احساس تنهایی میکنم ، ولی همینجاست که دارم قوی میشم چون دارم یاد میگیرم تکیه گاهم فقط خودمم!و خودم! و دیگه هیچ احدی نمیتونه من و زمین بزنه!

اینا فقط کمکی هستن، مهم اسپرم و تخمک خوبه

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه آزمایش دادم هم خودم هم شوهرم دکتر گفت همه چی خوبه

همه چی هم خوب باشه هر ماه فقط۲۵درصد احتمال بارداریه,دست خداست،ولی زیاد حساس نباش،روزهای تخمک‌گذاری رابطه داشته باش از۱۱ سیکل تا۱۶ خوبه،ولی برای هرکس بسته به سیکل پریودیش که چندروزه ست ی روز مهمترینه،مثلا یکی ۱۳یکی۱۴یکی ۱۵

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
امروز پری که شدم خیلی نا امید شدم 

نباید بشی، تو فک کن یکسال طول می‌کشه که الکی انتظار نکشی همه میگن بهش فکر کنی و استرس داشته باشی نمیشه

‌‌ زندگی  هیچوقت آسون­تر نمیشه، تو قوی­‌تر  ‌شو...!️