2777
2789

اون میگه نه خودتون بخرین پولش با من 

مامان بابام هنوز نگفتم و این ک وضعشون خیلی خوبه و من تنها دخترشونم

ولی مادر شوهرم همون موقع گفت که نه و سیسمونی با اوناست به تو چه 

پدر شوهرم خیلی بدش اومد گف  فدا سر نوم 

حالا نمیدونم چی کار کنم میترسم فردا روزی برام حرف درآرن

ارتا قشنگم،منو بابا خیلی منتظریم که بغلت کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگوپدرومادرت بخرن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه شماس چه ربطی ب خانوادتون داره

از بیخ و بن اشتباس این رسم

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
اگه خونواده ات بودجه شو دارن خودشون بخرن چون با این مادرشوهر قطعا بعدا بهت حرف میزنه

مادرشوهرم عفریتس به خدا خیلی در تعجبم ک چجوری پدر شوهرم با اون اخلاق تحملش کرده 

بعد هر چی میشه واسه این و اون حرف درمیاره پدر شوهرم حتی دیگه نگاهش نمی کنه

بگو از اول تزم این بوده همسرم بگیره  بچه شماست چرا پدر مادر شما یا پدر مادر همسر سیسمونی بگیرن ...

خیلی ممنون 

ولی برا خواهر شوهرم هم خانواده دادن 

ما ترکیم و رسم این ک خانواده عروس بدن