دیروز یه کفش خریدم سایز ۳۹اش به پام بزرگ بود لق میزد سایز کوچیکش یه ذره تنگ بود.همون کوچیکه رو گرفتم عصر میخاستم برم مهمونی بدون اینکه چندبار تو خونه امتحان کنم پوشیدم رفتم با ماشین رفتم و برگشتنی سر کوچه رو کنده بودن یه مسیر کوتاهو پیاده اومدم انقد کفش پامو اذیت کرد و از پنجه ها تنگ بود پام زخم شد.چون رو اسفالت راه رفتم کف کفش مشخصه پوشیده شده نمیتونم ببرم تعویضش کنم چکار کنم با تنگیش؟۴۵۰خریده بودم اننگار نیم میلیونو ریختم تو جوب؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوتا سیب زمینی بزرگ بزار چند روز تو کفشت بمونه تا جا باز کنه
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔
والا من قبل عید دوتومن دادم دوجفت کفش خریدم یکی هم از پشت میزنه یعنی طوری که از پام خون میاد یکی هم از جلو میزنه تو دیوار هم که نمیشه فروخت چون دردسر ترجیح دادم پام اذیت کنه تا سال جدید هم خبری ازکفش نیست