2777
2789

من هروقت یجام میگیره کلی نگران میشم

شمام استرس دارید ؟

یا فقط من انقد داغونم😤

کی تو سونو میشه دید حاملگی رو ؟؟

مرتب بتا میدید یا عادیه براتون؟

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
من علائم دارم،ولی نمیدونم بارداریه کیسته قاعدگیه چیه!!!! با بی بی چک هم بیشتر گیج شدم😩

بی بی چکت مثبت شده ؟

بیشتر از همیشه دوستت دارم همسرم 🧿💗  برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من علائم دارم،ولی نمیدونم بارداریه کیسته قاعدگیه چیه!!!! با بی بی چک هم بیشتر گیج شدم😩

موعدت گذشته؟

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
بی بی چکت مثبت شده ؟

ده تا استفاده کردم،فقط اون دو تایی که اول صبح استفاده کردم هاله انداخت! اون هشت تای دیگه یا منفی بودن یا خراب!

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
موعدت گذشته؟

من قاعدگیم نا منظمه اصلا نمیدونم موعدم کی میشه!

تا چند روز دیگه هم نمیتونم برم آزمایش! خدا خودش کمکم کنه،خیلی کلافه و بی حوصله شدم!

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
ده تا استفاده کردم،فقط اون دو تایی که اول صبح استفاده کردم هاله انداخت! اون هشت تای دیگه یا منفی بود ...

عکس بده.....یه هفته دیگه صبر کن دوباره بزن یا برو آزمایش

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
من باردارم وقتی رفتم ازمایش مثبت بود  بعد توهم زدم نکنه خارج رحمی باشه رفتم سونو گف ن داخل رحم ...

خودتو مشغول کن برو بیرون زیاد فکرشو نکن اطلاعاتی نداشته باشی تو بارداری هیلی راحتتر پیش میره 

من باردارم وقتی رفتم ازمایش مثبت بود  بعد توهم زدم نکنه خارج رحمی باشه رفتم سونو گف ن داخل رحم ...

عزیزم هفته چند سونو شدی ؟ من امروز رفتم گفت با سه روز تاخیرخیلی زوده واسه سونو.

دقیقا خیلی فکرای ناجور میاد تو سرم.توهم کمردرد پریودی داری گاهی ؟؟