بیشتر از همیشه دوستت دارمهمسرم 🧿💗 برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
به نظرت چون بی بی چک بعدی هالش کمرنگ تر شده،یعنی سقط شده؟
بستگی داره چ زمانی بزنی.مثلا اگه ادار اول صب باشه فرق میکنه بهتر نشون میده.ولی اگه با ادرار دوم سوم همون روزت باشه چون رقیق تره کم رنگ تر میشه.همیشه با اولین ادرار صب بزن
بعد سقط کنی ک باید بیفتی ب لکه بینی و پریودی.از این فکرا نکن
بیشتر از همیشه دوستت دارمهمسرم 🧿💗 برای تن سالمم ، برای قلبِ پُر مِهرم ، برای نعمتُ روزی حلالم ، برای خانواده و عزیزانم ، برای دل خوشی های قشنگم وَ روزهای پُر از عشق وُ نورم خُدایا شُکرِت 🤲🌿
بستگی داره چ زمانی بزنی.مثلا اگه ادار اول صب باشه فرق میکنه بهتر نشون میده.ولی اگه با ادرار دوم سوم ...
هر دوش برای ادرار اول صبح بود گلم! فقط دومی زمان کمتری خواب بودم و احتمالا هم ادرار غلظتش کمتر بوده! دعا کن زودتر بفهمم چیه! اینکه نمیدونم با چی طرفم بیشتر اذیتم میکنه!
اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هر دوش برای ادرار اول صبح بود گلم! فقط دومی زمان کمتری خواب بودم و احتمالا هم ادرار غلظتش کمتر بوده! ...
با همون ادرار اولت ک بیدارمیشی تو دوتا بیبی چک همزمان تست کن دستت میاد.ب خودت استرس الکی نده