2777
2789

من خودمم دوسه ساله پشت کنکورم هر سال بی انگیزه تر میشم شما رو نمیدونم 

پدرم بهم پیشنهاد داده حسابداری بدون کنکورثبت نامت کنم چون کارهم توش هس و میگه عمرتو دوباره پشت کنکور هدر نده

رشتمم تجربی بوده

اینجا کسی هس پشت کنکوری باشع و بازم بخواد برای کنکور بخونه؟یا کسی هس پشت کنکور باشه و معتقد باشه کنکور دادن وقت تلف کردنه و بخواد بره دانشگاه

اعلام حضور کنید و دلایلتونم بگید هم اونی ک تصمیم داره پشت بمونه هم اونی ک میخاد بره دانشگاه😁

تعداد رای : 7
نظرسنجی
پشت کنکور میمونم باز...
2
28%
میرم دانشگاه حتی رشته بدون کنکور
5
71%

من کنکور دادم و رتبم خوب شد ولی چیزی که میخواستم در نیومدم

رفتم ازاد رشته ی مورد علاقمو خوندم

الانم هزااارااان بار خوشحالم که پشت کنکور نموندم

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

من پشت کنکورم 

ولی امسال میرم دانشگاه دیگ پیراپزشکی آزاد هم ک باشه میرم

ولی در کنارش اگر دیدم حالم خوب شد واسه کنکور هم میخونم 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پشت کنکورم  ولی امسال میرم دانشگاه دیگ پیراپزشکی آزاد هم ک باشه میرم ولی در کنارش اگر دیدم ...

موفق باشی 

چندمین بارته؟

اره بنظرمن برو 

و اینکه برای پشت موندن روحیه و انگیزه بالا خیلی مهمه

چ رشته ای خوندی؟ الان شاغلی؟ خداروشکرررررر

روانشناسی میخونم

توی روانشناسی شاغل شدنش یک مقدار متفاوته با بقیه رشته ها بخاطر همین نه الان مرتب با رشتم شغلی ندارم ولی واقعا خوبه بنظرم ادم توی شهر خودش باشه و رشته ای که دوسداره بخونه

ولی الان دارم پیگیری میکنم برای رشته ی خودم و هنوز دانشجو ام

ببین دانشگاه های دولتی مزایای خوبی دارن ولی معایب وحشتناکی دارن

اینو منی میدونم که خواهرم داره دولتی درس میخونه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
موفق باشی  چندمین بارته؟ اره بنظرمن برو  و اینکه برای پشت موندن روحیه و انگیزه بالا خیل ...

کنکوری ۱۴۰۰ بودم،یعنی این کنکوری ک دادم سومیش میشه

اره واقعا پشت کنکور موندن خیلی سخته 

زیاد به این جمله فکرکن:اگه چیزی رو تغییر ندی،یعنی بازم انتخابش کردی...♡دوست نادیده ی من،میشه برای رسیدن به هدفام صلوات مهمونم کنی🙂🌱

روانشناسی میخونم توی روانشناسی شاغل شدنش یک مقدار متفاوته با بقیه رشته ها بخاطر همین نه الان مرتب ب ...

خیلی ام عالی

من خودمم روانشناسی آوردم ولی پدرم میگه حسابداری برو چون هم توش کار زیاده 

روانشناسی میگف نیازب سرمایه داره ولی من بهش علاقه داشتم..

چرا دولتی معایبش بده؟

من حسابداری غیرانتفایی بخونم در آینده شرکت یا بانک ها مدرکمو معتبر میدونن؟

کنکوری ۱۴۰۰ بودم،یعنی این کنکوری ک دادم سومیش میشه اره واقعا پشت کنکور موندن خیلی سخته 

منم مثل خودت کنکوری 1400 بودم سه چهارساله عمرمونو پشت میله های کنکور داریم هدر میدیم...

من ک معتقد بودم همون سال اول نباید تنبلی میکردم و واقعا میخوندم ولی دست کم گرفتم 

خیلی ام عالی من خودمم روانشناسی آوردم ولی پدرم میگه حسابداری برو چون هم توش کار زیاده  روانشن ...

حسابداری نسبت به روانشناسی بازار کار بهتری داره و خیلی راحت تره

اتفاقا یکی از دوستام ترم 4 هست و یه جایی کاراموز شده و مشغول به کاره

از لحاظ مدرک دانشگاهی هم اصلا فرق خاصی نمیکنن برای سرکار رفتن، یعنی تو خودتو بذار به جای کارفرما، وقتی میخوای نیرو بگیری نمیگی طرف از فلان دانشگاه باشه که نگاه میکنی ببینی کدوم تخصصش بهتره

درمورد مدرک هم دانشگاهای دولتی شنیدم که باید برای دریافت لیسانسشون به دولت پول بدن ولی بقیه دانشگاه ها مدارکشونو میدن

دولتی در صورتی خوبه که توی شهر خودت باشه چون خوابشگاهشون واقعا کثیفه و باید با چندین نفر دیگه زندگی کنی ، غذاهاشونم نگم برات یا کمن یا انقد بد مزن که خودت باید درست کنی

اینا معایبش بود ولی طبیعتا مزایا هم داره

در کل بنظرم رشته مهم تره تا دانشگاه

منم مثل خودت کنکوری 1400 بودم سه چهارساله عمرمونو پشت میله های کنکور داریم هدر میدیم... من ک معتقد ...

دقیقا

ولی من هنوز دلم با رشته ای ک دوست داشتم هست،اگر بخاطر حال روحیم نبود حاضر بودم بازم پشت بمونم ولی میترسم دوباره درس نخونم🥲

حسابداری نسبت به روانشناسی بازار کار بهتری داره و خیلی راحت تره اتفاقا یکی از دوستام ترم 4 هست و یه ...

اها خیلی ام عالی پس نتیجه میگیریم ک وقتمو باز پشت کنکور هدر ندم و همین حسابداری برم

اره من شنیدم حسابداری رو حتی شرکتا هم میگیرن 

من جدا از دانشگاه میخوام درموردش مهارتم کسب کنم تو فکرش هستم

فقط اونجا ک گفتی دوستت ترم4بود براش کار جور شد رشته دبیرستانش چی بود؟ و اینکه کدوم دانشگاه درس میخوند

مرسی از راهنماییت گلم💕

دقیقا ولی من هنوز دلم با رشته ای ک دوست داشتم هست،اگر بخاطر حال روحیم نبود حاضر بودم بازم پشت بمونم ...

آره دقیقا منم تقریبا روحیه و انگیزمو ازدست دادم 

حالا جدا از اون تو بخونی هم کنکور هرسال سخت ترمیشه 

من الان اگه دانشگاه رفته بودم حداقل دوترم جلو افتاده بودم

آره دقیقا منم تقریبا روحیه و انگیزمو ازدست دادم  حالا جدا از اون تو بخونی هم کنکور هرسال سخت ت ...

هعی نمیدونم چی بگم

مهم اراده و انگیزه واسه خوندن هست،مهم تر از همه اراده 

وگرنه سختیش که واسه همه هست

اها خیلی ام عالی پس نتیجه میگیریم ک وقتمو باز پشت کنکور هدر ندم و همین حسابداری برم اره من شنیدم حس ...

ازاد درس خوند

فک کنم ریلضی بود رشتش اگه اشتباه نکنم

ولی میدونم از همون اول که پاشو گذاشت دانشگاه دوره رفت