2777
2789
عنوان

رشته حسابداری یا بانکداری

| مشاهده متن کامل بحث + 10238 بازدید | 31 پست

من خودم چون  شرایط تو رو دارم .عاشق پرستاری ام .امسال دومین کنکوری بود ک دادم اما اونطور ک باید نخوندم فکر میکنم قبول نمیشم .اگ خدا خواست ک قبول بشم ک هیچ اگ ن بخاطر علاقم یه بار دیگ میمونم پشت کنکور ...ت خودت خیلی دوست داری پرستاری رو ؟!

والا بیشتر دوستان میگن حسابداری  اون دوتا رشته ای ک شما میگی فقط احتمال داره بانک بگیره ک اونم ...

با رشته حسابداری میشه بانک هم استخدام شد و کلا کار زیاده براش، اگه پرستاری رو زیاد دوست داری ازاد برو البته پولش زیاده ولی شیفتو ایناش پدر ادمو درمیاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم ت دانشگاه خیلی سخته برای رشته حسابداری باید خودت برسونی همین طور ک میدونی رشته حسابداری هم توی هنرستان هست و درس میدن بهت 

وقتی میری دانشگاه اصول اولیه بهت یاد نمیدن و خیلی گیج میشی 

کاربری دست دونفر البته جفتشون خل و دیونه یکی یدونه 😂❤🥺
منظورت رشته بانکداری هس؟ بعد اینکه شما میدونی ک الان بانک ها تقریبا سخت پذیرش میکنن باز حسابداری ب ...

حسابداری رشته بهتریه برای بانک هم با مدرک حسابداری میتونی استخدام بشی ولی خب کار راحتی نیست 

در کل رشته پرشغل تریه  میتونی بری سمت بورس یا بیمه 

یا حتی شرکت خودتو تاسیس کنی 

میتونی بعدا تدریس کنی 

و اگه خیلی درسخون باشی وارد دیوان محاسبات بشی و کلی پولدار بشی 

حسابداری یه رشته ایه که اگه زرنگ و باهوش باشی خیلی میتونی ازش پول در بیاری

با رشته حسابداری میشه بانک هم استخدام شد و کلا کار زیاده براش، اگه پرستاری رو زیاد دوست داری ازاد بر ...

آره میدونم

متاسفانه پرستاری آزاد قبولم نکردن گفتن باید دوباره کنکور بدی اسمت دربیاد

نه تا اون حد  بیشتر هدفم از زندگی اینه ک در آینده شاغل باشم ن بیکار

هدف خوبیه ..من خودم اول رشتم انسانی بود بخاطر رشته مدیریت امور بانکی رفتم گرچه یه روز بی نموندم چون خیلی فکر کردم دیدم بین پرستاری و اون بیشتر تمایلم پرستاری ‌...ایشالله موفق باشی

گلم ت دانشگاه خیلی سخته برای رشته حسابداری باید خودت برسونی همین طور ک میدونی رشته حسابداری هم توی ه ...

آره میدونم منم رشتم تجربی بوده ولی خسته شدم از پشت موندن عمرم همینجور داره هدر میره😞 

سعی میکنم اگه حسابداری بخونم درکنارش کلاس هم شرکت کنم جانمونم

حسابداری رشته بهتریه برای بانک هم با مدرک حسابداری میتونی استخدام بشی ولی خب کار راحتی نیست  د ...

یعنی شما معتقدی پشت موندن وقت تلف کردنه و همین حسابداری برم بهتره؟

بعد مهم نیس کدوم دانشگاه درسشو بخونیم؟

هدف خوبیه ..من خودم اول رشتم انسانی بود بخاطر رشته مدیریت امور بانکی رفتم گرچه یه روز بی نموندم چون ...

خب یعنی الان پشت کنکوری؟

والا خیلی از دوستامم چندساله پشتن ب امید پرستاری آوردن، ولی میگن عمرتو پشت کنکور هدر نده باز حسابداری کار توش هس ولی کنکور دودوتا چهارتاست معلوم نیس اسمت کی در بیاد

من چند سال پشت کنکور موندم بخاطر علاقم به پرستاری و ... اما نشد اخرم رفتم حسابداری .عمرتو پشت کنکور ...

آره پس امشب ب پدرم میگم همین حسابداری ثبت نامم کنه خودمم انگیزه پشت کنکور موندنو نداشتم هدفمم پرستاری بود ولی خب از کار کردن تو بانکم خوشم میاد ولی بعضیا میگن با رشتت نمیخونه

آره پس امشب ب پدرم میگم همین حسابداری ثبت نامم کنه خودمم انگیزه پشت کنکور موندنو نداشتم هدفمم پرستار ...

نه منم تجربی بودم الان علاقم به حسابداری بیشتره و استعدادم تو این رشته بیشتره موفق باشی عزیزم