2777
2789
دقیق نمیدونم یه سرچ بزن،یا از کسایی که با این آمپول باردار شدن بپرس گلم

خیلی سرچ کردم خیلی ها از ۹روز بعد آمپول شروع کردن به تست زدن اما همه میگفتن منفی بوده و حتی ی هاله ام ننداخته تستشون اونایی که مثبت بوده بارداریشون گفتن که از روز دهم شروع کردن روزی ی تست زدن و کم کم پر رنگ شده و مطمئن شدن باردارن من پس فردا باز تست میزنم اگ پر رنگ بشه میرم ازمایش

اگه امضام رو دیدی لطفا برای سلامتی بچه هام صلوات بفرست😘🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علایم چی داری منم چهار روز دیگه موعدمه ولی هیچ علایم بارداری ندارم ودقیقا مثل ماهای قبلم

من دیروز لک داشتم....اما امروز فقط کمر دردو پا درد عین همه درد پریودام‌دارم🥲

هرچی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد❤️
خیلی سرچ کردم خیلی ها از ۹روز بعد آمپول شروع کردن به تست زدن اما همه میگفتن منفی بوده و حتی ی هاله ا ...

به دلم افتاده بارداری😍انشالله بیای خبر خوش بدی 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
علایم چی داری منم چهار روز دیگه موعدمه ولی هیچ علایم بارداری ندارم ودقیقا مثل ماهای قبلم

من یک ساله علائم بارداری دارم اما نمیشه تهش پریود میشم،این ماهم یکم درد زیر دل و تیر کشیدن زیر دلم رو دارم 

من تخمک گذاری ندارم اینماه باکلی قرص وامپول ازاد شد که اونم نگرفته فکرکنم

انشالله‌گرفته نگران نباش 

عزیزم آمپول hcg و چندم دوره میزنن؟؟؟

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
۲تاش ۸۵۰شد گلم اما با دفترچه ۱۰۰

ینی دوتا با دفترچه بیمه میشه ۱۰۰ تومن؟؟؟

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام