2777
2789
عنوان

بچه هایی که شمال زندگی میکنید میشه بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 83 پست
اصلا اینطور نیست استارتر  اگه مونده باشه جوونه میزنه تمیز و تازه باشه تا یه ماهم حتی بیشتر میم ...

مرسی عزیزم

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊

نه عزیز ما حبوبات رو تو شیشه نگه میداریم تو کابینت کپکم نمیزنه  

به نظرم همه آدم ها تو این دنیا مستاجریم و یه روزی باید این دنیا رو که محل امتحانمون بوده خوب یا بد به خدا تحویل بدیم؛ به همدیگه لبخند بزنیم،کمتر همدیگه رو بکوبیم ،کمتر دلی رو به درد بیاریم ،بزاریم حداقل وقتی این دنیا رو تحویل خدا دادیم و اون بزرگترین ازمون پرسید تو دنیام چیکار کردی دست های خالیمونو نشون بدیم و بگیم من دلی نشکستم فقط سعی کردم لبخندمو به مردم هدیه بدم این تمام چیزی بود که من داشتم/ زندگی سخته برای یکی کمتر برای یکی بیشتر تو همه لحظه های زندگی اگه فکر کنیم اینم یه امتحانه و خدا داره تماشام میکنه و همیشه همراهمه راحتر میگذره😊...حضور خدا رو تو تک تک لحظه های زندگیتون آرزو میکنم 🌸😊❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والله ما مازندرانیم چیزی کپک نمیزنه. حبوبات و تو جای مخصوص حبوباته بیرونه، ادویه جاتم تو جا ادویه بیرونه، سیبزمینی و پیازم تو جا سیب زمینی پیاز، اگه اینجوری که شما میگید کپک بزنه پس کله زندگیمونو باید بزاریم تو یخچال. نبابا دارن میترسوننت

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              

یه یخچال اضافه دارم تو اتاق ادویه ها حبوبات رو میزارم

با آب معدنی

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
توجا حبوباتی توی کابینت میزارم،،هیچی هم نمیشه ونشده سیب زمینی پیازهم به اندازه بخرخب حالاکجای شمال ...

میام مازندران سمت نمک ابرود

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
منم میخوام بیام مازندران به نظرت دستکاه رطوبت گیر نیاز هست بخرم؟

نه اصلا

کدوم شهر میخوای بیای؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
والله ما مازندرانیم چیزی کپک نمیزنه. حبوبات و تو جای مخصوص حبوباته بیرونه، ادویه جاتم تو جا ادویه بی ...

منم مازندرانم این چیزارو اولین باره اینجا میشنوم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
والله ما مازندرانیم چیزی کپک نمیزنه. حبوبات و تو جای مخصوص حبوباته بیرونه، ادویه جاتم تو جا ادویه بی ...

من رشتم 

ادویه ها همه خراب میشه بیرون یخچال

بر ما گذشت نیک و بد                اما تو روزگار فکری به حال خویش کن ،                                       این روزگار نیست... 
گفتم شاید به خاطر رطوبت بالا کپک بزنه

بستگی به خونه ای که میخواین زندگی کنین داره بعضی خونه ها که سال ساختشون باباست ونورگیرم نیستن رطوبتشون بالاست اصن سمتش نرو فقط خونه نورگیر 

من یه خونه داشتم اصلانورگیر نبود ۱۸ سال ساخت بود پدرم دراومد همه رختخواب ولباسام کپک زده بود 🥺 

دیوارا افتضاح بود تمام کاغذدیواریام داغون شد ردش کردیم رفت 

من رو خیلی ترسوندن میگن حتی لباسهات هم کپک میزنه

و همش حشرات و کرم داره خبلی ترسیدم