2777
2789
عنوان

بچه هایی که شمال زندگی میکنید میشه بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 83 پست
سیب زمینی پیاز ربطی نداره همه جا یجور .ادویه هم خوب میمونه حبوبات تو شیشه باشه هیچی نمیشه جای پلاستی ...

ممنون عزیزم

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
من نصف سال جنوبم زندگی میکنم  شمال واقعا عالیه یه دنیای دیگه اس 😊

امیدوارم بتونم با شرایط کنار بیام استرس دارم برای رفتن

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون عزیزم

من خودم الان شمال زندگی نمیکنم ولی هرشهری باشی پول و امکانات باشه خوبه وگرنه شمال سخته .مخصوصا پاییز همش بارون دلگیر میشه .شمالی ها خودشون که شهرشون هست اذیت نمیشن ولی دخترای بیرون یکم سختشون .

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
من خودم الان شمال زندگی نمیکنم ولی هرشهری باشی پول و امکانات باشه خوبه وگرنه شمال سخته .مخصوصا پاییز ...

🥺🥺

بخاطر رط‌وبت استرس داری؟ خودت بچه کجایی؟  شوهرمن ترک ،خیلی رشت دوس داره

من تهرانم

کلا از جا به جایی و دوری از خانواده استرس دارم

من تهرانم کلا از جا به جایی و دوری از خانواده استرس دارم

سخت نگیر عزیزم 

من فک میکنم بیشتر استرست شاید بخاطر بچه باشه مخصوصا اگه سنش کم درسته؟

منم این شرایط دارم حالا شما میای شمال امکانات پزشکیش خوبه رشت که عالیه مازندرانم باید خوب باشه

من یکی از شهرای جنوبم امکانات پزشکیش افتضاح یعنی درحدی که گریه میکردم از دوری و مشکلات 😣

متخصص اطفال نداشت باورت میشه؟! دکتر عمومی توبیمارستان بهش دارو داده بود دوزش بالا بود ندادم بهش با متخصص انلاین ویزیت شدم گفت دوزش بالاست اینو چرا داده 😣😔 دیدم اینجوریه رفتم دوره تکنسین دارو رو دیدم با داروها اشنا شدم اینجور مواقع بدونم باید چیکار کنم

سه چهارساعتم نیس برگردم شهر خودم  حدودا ۲۰ ساعت 😞پروازم هفته ای دو روز یه ساعت خاص 

الان دیگه سعی میکنم غر نزنم این تجربه هاس که ادمو‌میسازه …. 

سخت نگیر عزیزم  من فک میکنم بیشتر استرست شاید بخاطر بچه باشه مخصوصا اگه سنش کم درسته؟ منم این ...

آره عزیزم منم بچه کوچیک دارم میترسم براش

خیلی خوشم اومد از تلاشت آفرین که رفتی داروها رو یاد گرفتی

انشالله برای تو هم راحت بگذره و برگردی جایی که دوست داری