2777
2789
عنوان

نشد،نتونستم،نمیشه ببخشمممم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2181 بازدید | 65 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا بچه ها رو نگیر ببین کدوم زن بدبختی حاصره زنش بشه،،بیچاره میشه هرروز به خودش تف میندازه

نمیتونم از بچه هام بگذرم درد من بچه هامن که نه میتونم ببرم نه میتونم بگذرم ازشون 

لعنتی خونم شمال خونه بابام تهران 

نمیتونم بچه هامو بزارم برم کیلومترها ازشون دورشم خدا شوهرمو لعنت کنه فقط 

از مردو‌زن بیزارم کرده خیانت کنم با یه مرد ؟ازهمه بدم اومده ریده تو جهان بینیم  اصلا انگار ...

من با تمام حساسیتم نسبت به خیانت مردها

مخالف مقابل به مثل هستم

چون ذات شما پاکه روح شما آسیب میبینه

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
از مردو‌زن بیزارم کرده خیانت کنم با یه مرد ؟ازهمه بدم اومده ریده تو جهان بینیم  اصلا انگار ...

هیچوقت خیانت نکن دلت بدتر میشکنه .بشین عزیزم رو خودت کار کن برای خودت شغلی دست و پا کن وقتی حقوق داشتی درامد داشتی ازش جدا شو حتما حتما ورزش کن با ادمای سالم رفت و امد کن .انشالله خدا به دلت ارامش بده

😂😂😂😂✌ قربون دهنت مردی که تعهد نداره باید خواجه بشه تااااا ابد حق

من خیلی کینه ای هستم  البته خیلی مهربونم  اما امان از اون روزی که یکی پا روی دمم بذاره و خیلی اذیتم کنه  خیلی مهلتش میدم اما فرصتش تموم بشه  کینه میکنم تا یه بلایی سرش نیارم آروم نمیشینم  

سلام مگه نمیگی وقتی که میبینیش حالت بد میشه ؟ به نظرت نیازه واقعا مشت مشت قرص بخوری و اشک بریزی وقت ...

خونه روگرفتم میگه ماشین و پس اندازی هم که داره میده ،زیاد نیست ولی دارو مدارش همونه ، میگه پشیمونه ولی من هی مرور میکنم پشیمونیش زیاد و بی اعتبار بوده همیشه

خونه روگرفتم میگه ماشین و پس اندازی هم که داره میده ،زیاد نیست ولی دارو مدارش همونه ، میگه پشیمونه و ...

چه خوب که پشیمون و خونه رو داده به تو 

شوهر من خیلی پرو اصلا پشیمون نیس خیلی پرووو

خونه روگرفتم میگه ماشین و پس اندازی هم که داره میده ،زیاد نیست ولی دارو مدارش همونه ، میگه پشیمونه و ...

بده چند نفر بزنندش   مردم الان بنده ۱۰۰تا هزاری هستن!  چند نفر رو گیر بیار بزنن  تو دست و پاش   و بشکنن دست و پاشو تا ۱سااال راحتی اون گوشه خونه افتاده !   کارو تمیز دربیار😊😊😊😊😊😊😊

بنده خدا بیماره کمبود داره

ب چشم معتاد. و مریض ببینش

کمکش کنه حالا ک پشیمونه بدتر فراریش نده اگه میخوای زندگی کنی وگرنه ول کن برو

وای از اون روزی ک همش سرکوفت بزنی و بگه خوب کردم

چه خوب که پشیمون و خونه رو داده به تو  شوهر من خیلی پرو اصلا پشیمون نیس خیلی پرووو

بخدا پشیمونیش ذره ای برام ارزش نداره اون میدونست من خواب هم که میدیدم باکسیه با گریه براش تعریف میکردم که کابووس دیدم، من خیانتای قبلیش رو به هر رنجی بود از ذهنم پاک کردم ولی این یکی نمیشه انگار هشت ماهه هشت سال پیر شدم