امروز دقیقا ۸ ماه از فهمیدن خیانت چندین چندباره ی شوهرم گذشت هرروز از روز قبل داغون تر شدم، جسمم پر از توده هایی شده که نبود قبل این، روحم آروم نیست از آدما میترسم ، یچیزی به اسم امیدبه زندگی واعتماد در من برای همیشه مرد، سه روز خوبم روز چهارم حمله عصبی بهم دست میده،تمام بدن خودم واون پر از جای ناخنای منه دیگه حرمتی نموندبا شکستن قلبم، ۱۵ سال زندگی رو راحت سوزوند،کاش کینه ای نبودم کاش ساده لوح بودم و بازهم میبخشیدم که بچم شاهد هرروز خودزنی و گریه های من نباشه با همه چی میشه ساخت جز شک وتردیدی که بارها برات ثابت شده
برام دعا کنید جسارت جداشدن ازش روداشته باشم، خیلی تلاش کردم هزاران راه امتحان کردممشاوره ، عبادت ، رازونیاز هیچی هیچچچچچچی تسکینم نمیده پراز خشمم، بنظرتون با جدایی ازش که دوسش همداشتم و خیلی تو سختیای زندگی هواشو داشتم وهوامو نداشت آروم میشم؟
از مردوزن بیزارم کرده خیانت کنم با یه مرد ؟ازهمه بدم اومده ریده تو جهان بینیم اصلا انگار ...
هیچوقت خیانت نکن دلت بدتر میشکنه .بشین عزیزم رو خودت کار کن برای خودت شغلی دست و پا کن وقتی حقوق داشتی درامد داشتی ازش جدا شو حتما حتما ورزش کن با ادمای سالم رفت و امد کن .انشالله خدا به دلت ارامش بده
😂😂😂😂✌ قربون دهنت مردی که تعهد نداره باید خواجه بشه تااااا ابد حق
من خیلی کینه ای هستم البته خیلی مهربونم اما امان از اون روزی که یکی پا روی دمم بذاره و خیلی اذیتم کنه خیلی مهلتش میدم اما فرصتش تموم بشه کینه میکنم تا یه بلایی سرش نیارم آروم نمیشینم
سلام مگه نمیگی وقتی که میبینیش حالت بد میشه ؟ به نظرت نیازه واقعا مشت مشت قرص بخوری و اشک بریزی وقت ...
خونه روگرفتم میگه ماشین و پس اندازی هم که داره میده ،زیاد نیست ولی دارو مدارش همونه ، میگه پشیمونه ولی من هی مرور میکنم پشیمونیش زیاد و بی اعتبار بوده همیشه
خونه روگرفتم میگه ماشین و پس اندازی هم که داره میده ،زیاد نیست ولی دارو مدارش همونه ، میگه پشیمونه و ...
بده چند نفر بزنندش مردم الان بنده ۱۰۰تا هزاری هستن! چند نفر رو گیر بیار بزنن تو دست و پاش و بشکنن دست و پاشو تا ۱سااال راحتی اون گوشه خونه افتاده ! کارو تمیز دربیار😊😊😊😊😊😊😊
چه خوب که پشیمون و خونه رو داده به تو شوهر من خیلی پرو اصلا پشیمون نیس خیلی پرووو
بخدا پشیمونیش ذره ای برام ارزش نداره اون میدونست من خواب هم که میدیدم باکسیه با گریه براش تعریف میکردم که کابووس دیدم، من خیانتای قبلیش رو به هر رنجی بود از ذهنم پاک کردم ولی این یکی نمیشه انگار هشت ماهه هشت سال پیر شدم