2777
2789
عنوان

نشد،نتونستم،نمیشه ببخشمممم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2181 بازدید | 65 پست
خیانتش چطوری بوده؟ چشمش کور میکنی شاید ظاهرخونسرده ولی درونشو خوب میسوزونه👍

بارها چت ومکالمشو دیدم ازهمون اول ازدواج وبارداریم تا به الان .این سری اخر پرینت شش ماه مکالمه مداومش با همکار خانمش رو دیدم زنه منو شست توهین کرد‌ این سیب زمینی هیچ کاری نکرد

دیگه سوزوندنش هم آرومم نمیکنه میگم شاید دیگه باید برم ازاین زندگی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ناراحتم برات عزیزم منم بابام بارها خیانت کرده به مامانم و مامانم نمیدونه فقط من میدونم و منم نابود شدم از ۱۹ سالگی تا الان که ۲۸ سالمه

از همه ی مردا نفرت پیدا کرده بودم کم کم دارم بهتر میشم

شاید این ختم ب آرامشت کمک کنه ❤️

بارها چت ومکالمشو دیدم ازهمون اول ازدواج وبارداریم تا به الان .این سری اخر پرینت شش ماه مکالمه مداوم ...

اون زنه چه حرفه ای بوده آشغال

توهم چهارتا آب دار بارش میکردی

میگفتی کاسبی دیگه توالت عمومی ببین نفر بعدی کیه بشینه روت پی پی کنه

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔

سلام

مگه نمیگی وقتی که میبینیش حالت بد میشه ؟ به نظرت نیازه واقعا مشت مشت قرص بخوری و اشک بریزی وقتی اون خونسرده؟.دلت هم که شکسته باشه، از گریه کردن و پریشونی دست بردار وایسا حقت و بگیر و بعد از زندگیت بیرونش کن

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
نمیدونم در حد حرفه ولی اونجاشو میبرم ناقص میکنم  تا وقتی مال من نیست برا هیییچ کس دیگه هم نباشه ...

😂😂😂😂✌

قربون دهنت مردی که تعهد نداره باید خواجه بشه تااااا ابد حق

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔

شوهر منم خیانت میکنه انشتلله بمیره من راحت بشم وقتی قهر رفتم زن رو اورد خونم پیش بچه هام خدا لعنتش کنه 

چند روز پیش هم بهش گفتم نمیبخشمت این همه بلا سرم اوردی خیلی راحت میگه خوب کردم به تو گه خوریش نیومده 

نمیدونم دلمو به چی این زندگی خوش کردم که موندم بخاطرش اومدم غریبی زندگی میکنم و حسرت پدر مادرمو دارم اخرش باید اینجوری جوابمو بده 

نمیتونم جدابشم ازش ی دوقلو دارم ۴سالشون 

بچه هامو بهم نمیده جدا بشم فقط شبانه روز بمیره راحت بشم

طلاق برای همه جواب نمیده دوست من متاسفانه متاسفانه داره خیانت میکنه در واقعه تاوان خیانت شوهر میمو ...

از مردو‌زن بیزارم کرده خیانت کنم با یه مرد ؟ازهمه بدم اومده ریده تو جهان بینیم  اصلا انگار همه چی تاریکه برام 

ولی کاش میتونستم اینکارو کنم شاید دلم خنک‌میشد که میدونم دلم هیچجوره خنک نمیشه

شوهر منم خیانت میکنه انشتلله بمیره من راحت بشم وقتی قهر رفتم زن رو اورد خونم پیش بچه هام خدا لعنتش ک ...

اتفاقا بچه ها رو نگیر ببین کدوم زن بدبختی حاصره زنش بشه،،بیچاره میشه هرروز به خودش تف میندازه

جدی پشیمونی ک جدا شدی؟با کسی تو رابطه نرفتی دیگه

چرا ازدواج کردم همسرم فوق العاده خوبه با بچهام عالیه .اما هربار پسرم سراغ باباشو میگیره میفهمم تو تنهاییش گریه کرده یا یواشکی به شوهرم گفته یبار فقط منو ببر ببینمش جیگرم براش کبابه میگم کاش بازم تحمل میکردم بچم اینجوری نمیشد