2777
2789
عنوان

نشد،نتونستم،نمیشه ببخشمممم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 2181 بازدید | 65 پست
هربار یه نفره یا نه از اول با یه نفر بود؟

باچند نفر تواین پونزده سال ، اوایل زود میفهمیدم یه سیلی وتمام، الان این اخری طولانی بوده زنه بهم توهین کردیه به شوهرم غیر مستقیم فرصت دادم ولی انکارکرد وادامه‌داد‌تااینکه همه چی رویهمیدم مونده ور دل من که مثلا پشیمونه ولی نگاش میکنم یاد تمام روزایی میفتم که شک داشتم ‌میگفت تو‌دیوونه ای،تهمت زدنش،بلاهایی که سرم‌اورد، خیلی حرفا هست توان‌نوشتن نیست 

ای خدااااا یعنی بعد جدایی هم اروم‌نشدی؟ من هرروز دارمگریه میکنم کورشدم هشت ماهه زندگی‌ندارم‌مشت مشت ...

نه اروم نشدم با رفیق صمیم تو رختخواب مشغول ..دیدم سروصدا کردم شوهرم منو زد که چرا مزاحم س ک سش شدم بدجورم زد هربار دوست دختر دیگشو میاورد خونه یه کاری میکرد بفهمم زن اورده .منو مجبور کرد زنگ بزنم دوست دخترش بگم گوه خوردم فحشت دادم .

منم جدا شدم با بچهام .الان که بچهام بزرگتر شدن هر بار مشکلی بخاطر بی پدر بودنشون پیش میاد اشکشونو میبینم باز این منم که میمیرم و زنده میشم ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای خدااااا یعنی بعد جدایی هم اروم‌نشدی؟ من هرروز دارمگریه میکنم کورشدم هشت ماهه زندگی‌ندارم‌مشت مشت ...

چرا وقتی یکی دیگه دیوونه و احمقه تو قرص بخوری؟؟

از زندگی بیا بیرون و از مهریت اصلا نگذر حتی اگه چندسال طول بکشه که بده

همین براش بسه که هرماه تو استرس و ترس بمونه

بعدشم بزرگترین انتقامت اینه که نشون بدی بدون اونم میتونی بچتو بزرگ کنی و خوشبخت و خوشحال باشی

مردا  شاید بیخیال به نظر بیان ولی یک لحظه هم از ذهنشون بیرون نمیری و دایم بهت فکر میکنه و ازت پرس و جومیکنه و میگرده که چیکار میکنی و کجایی

دیدم که میگم

پس اول جداشو که خودخوریات کمتر بشه و بعد خودتو جم و جور کن و از اول زندگیتو قشنگ تر بساز

زندگی همین بالا پاییناش آدمو محکم میکنه همه مثل هم تو رفاه و خوشبختی نیستن

یکی خیانت میبینه یکی مریضی  و یکی دورازجون مرگ بچه و خانواده و...

خودتو نباز!

شوهرت آدم نمیشه مطمئنه بازم میبخشی شما بعد طلاقم حالت همینه تنها راحت انتقامه پدرشو ...

انتقام از کی زنه یا شوهرم؟شوهرمو هرکار میکنم اروم‌نمیشم دقیقا وقتی بازنه بود خونشو ازش گرفتم گفتم‌شاید تموم‌کنه پس چرا تا دوماه بعد اون‌باز ادامه داد؟بارها هشدار دادم بارها گفتم نکن میفهمم داری خطا میری ولی انکار میکرد الان هشت ماهه جلوچشمامه ولی تاکی باید بمونه پیش من ، شدم یه آدم پارانوییدی به همه شک دارم‌دیگه

چجوری انتقام بگیرم؟ بخدا مرگش هم ارومم‌نمیکنه

نه اروم نشدم با رفیق صمیم تو رختخواب مشغول ..دیدم سروصدا کردم شوهرم منو زد که چرا مزاحم س ک سش شدم ب ...

بمیرم برای دلت تو‌بدتراز من عذاب کشیدی من میدونم بوده ولی به چشم ندیدم اونکاراشو

انتقام از کی زنه یا شوهرم؟شوهرمو هرکار میکنم اروم‌نمیشم دقیقا وقتی بازنه بود خونشو ازش گرفتم گفتم‌شا ...

همسایه عمه ام دید آروم نمی گیره

اینکارها رو میکرد

ماشین شوهرش خط مینداخت پنچر میکرد

شناسنامه مرده رو گم و گور کرد

یه سری کارت سوخت و کارت ماشین کش رفت انداخت گردن دوستای مرده

خلاصه بلا نموند سرش نیاره

در آخرم وانمود میکرده با پدرشوهرش هست ( البته اینو من نمی پسندم)

شوهرشو به مرز جنون رسوند

حالا توهم خودتو عذاب نده اونو عذاب بده ببین رو چیا حساسه از همونجا بهش ضربه بزن شاید خشمت کم شد

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
همسایه عمه ام دید آروم نمی گیره اینکارها رو میکرد ماشین شوهرش خط مینداخت پنچر میکرد شناسنامه مرده ...

خیلی خونسرده منم باحرفایی که درشأنم نیست و فقط حرفه تهدیدش میکنم ، حرفایی میزنم که خودم آب میشم ولی فقط سکوت میکنه لال میشه ،کاش حرف بزنه کاش توضیح بده ولی سکوت کرده یه عمره 

من جدا شدم اروم نشدم بشدت عصبی ام ۱۲ سال گذشته من چهل سالمه مثل زنای پنجا و خورده ای ساله هستم دوتا ...

پس چیکار کنیم با خیانت 

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.
خیلی خونسرده منم باحرفایی که درشأنم نیست و فقط حرفه تهدیدش میکنم ، حرفایی میزنم که خودم آب میشم ...

خیانتش چطوری بوده؟

چشمش کور میکنی

شاید ظاهرخونسرده ولی درونشو خوب میسوزونه👍

قول داده بودی با اولین برف به خیابان برویم و آدم برفی رویایی‌مان را بسازیم، افسوس... 😔💔
همسایه عمه ام دید آروم نمی گیره اینکارها رو میکرد ماشین شوهرش خط مینداخت پنچر میکرد شناسنامه مرده ...

ماشینشو خراب کردم خرج گنده گذاشتم رو دستش خونشو گرفتم بهش اونقدر توهین میکنم که دیگه حرمتی نمونده فقط سکوت میکنه، همیشه سکوت میکنه این برام مثل عذابه 

پس چیکار کنیم با خیانت 

طلاق برای همه جواب نمیده

دوست من متاسفانه متاسفانه

داره خیانت میکنه در واقعه تاوان خیانت شوهر میمونش اینشکلی میگیره

خدا نابود کنه مردهای لجن

ماشینشو خراب کردم خرج گنده گذاشتم رو دستش خونشو گرفتم بهش اونقدر توهین میکنم که دیگه حرمتی نمون ...

خوبش میکنی چشمش کور ای کاش دوستم بودی خودمم کمکت میکردم روزگارشو سیاه کن عوضی