سلام عزیزان خلاصه وار میگم براتون کسایی که حس میکنن طلسم دارن بخونن من چندسال پیش یه از خدا بیخبر برام جادوی سرد اورد که من پیداش کردم و اون و توی چاه توالت ریختم اخه مادر خدا بیامرزم به جادو و این چیزا اعتقاد نداشت و نهایت میگفت بریزید تو توالت باطل میشه اما دریغا و دریغا که من با این کارم باعث جذب موکلای شیطانی شده بودم از همون لحظه هم حس خستگی مفرط و سر درد و خواب الودگی وحشتناکی به سراغم اومد که باعث افسردگیم شده بود چون اصلا نمیتونستم پام و از خونه بیرون برم یا تو جمعی باشم اینم بگم قدرت پیش بینی عجیبی پیدا کرده بودم
من تموم مشکلاتم حل شد از همه نظر مثلا مالی و روحی همه چی به خدا دروغ نمیگم چون چیزی از دروغ عایدم نم ...
گلم میگم با خوندن مشکلت حل شد؟؟؟
یا فقط گوش دادی؟؟؟
🌱الله من،منتظر قره العین هایت هستم 🌱من به دستان تو خیره شدم، معجزه کن یاالله 🙏💚 من ناقص هستم،ناقص بودن عیب نیست این ویژگی جدایی ناپذیر همه ی انسان هاست.(ناقص=کامل نیستم.)
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
بله همینطوره ولی منو همینجور ازار میدان حتی ذعای معراج میخوندم وحشتناک اذیتم میکردن دیگه دیدم فایده ...
دعانویس قرانی خوبه و اون یکی دعانویسا شاید مشکلت و حل کنن ولی موکلاشون تا اخر عمر ازارت میدن چون از ادما کینه دارن و کسی که از کسی کینه داشته باشه برات قدم خیر بر نمیداره قطعا
اره به خدا ببین اولش که نگممم من یه ادم ترسناک دیکه شده بودم اما ادامع دادم روز چهلم دقیقا نزدیک ناهار بود که من تو اتاق عجیب خوابم میومد و بیهوش شدم خواب دیدم سگه دنبالم بود باهام حرف زد گفت من عاشقتم چرا نمیزاری بیام نزدیکت این چه کاری بود بامن کردی خلاصه میکم من دعواش کرد گفتم برو گمشو بعد اون تبدبل به مرد ترسناک شد کع زیرش اتیش روشن بود باورت میشه ناله میکرد فریاد میزد ن بامن اینکارو نکن و که غیب شد و من ازخواب بیدارشدم به خدا که فکر میکردم رو ابرام ازسبکی
پروف خودممم ❤️آرزوها و خواسته هامو رها کردم (◍•ᴗ•◍)♥️
یه راه کار دارم و اون هم اینه که ختم قران با معنی برداری به نیت دفع اجنه و در طول دوره برای اینک ...
ممنون ختم قرآن برداشتم ولی قرآن بدون ترجمه دارم ولی خودم بعضی از کلمات رو معنیش رو متوجه میشم چون عاشق زبان عربی هستم از بچگی کارتون و فیلم عربی زیاد نگاه میکردم و ختم ۱۲۴ هزار صلوات برداشتم و زمان براش تعیین نکردم ولی هروقت میخونم به نیت مشکلم عصبی میشم و اضطراب شدید میگیرم ولی میدونم باید تحمل کنم و ادامه بدم