2777
2789

سلام خانما من مشکلم کامل حل نشده اما نشونه‌هایی دیدم که خیلیییی امیدوار شدم

توروخدا دعا کنید

انشالله مشکل همه حل بشه و همه حاجت روا بشن

مشکلم حل بشه تو همین سایت تاپیک میزنم برای ۴۰ نفر سوره حمد میخونم😭

۳تا صلوات فرستادم گلم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداوند بزرگ بحرمت کلام الله و بحرمت پیغمبر و تمام آدم های خوب و با تقواش 

کمک تک تکمونو کنه حاجت روا بشیم 

شمارم کمک کنه کامل مشکلت حل بشه 

ان شاالله مشکلت بزودی حل بشه عزیزم 

توروخدا منم دعاکن

حلال کن استارتر آشوبم 

من شش ماهه مشکلاتی زیادی دارم 

خواهش میکنم دعا کنید برای حفظ آبروم و زندگیم، اینکه همسرم طلاقم نده و آرامشمون برگرده و مشکلاتم ختم بخیر بشن،الهی آمییین 🥺🥺🙂یارب کمکم کن

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»
خداوند بزرگ بحرمت کلام الله و بحرمت پیغمبر و تمام آدم های خوب و با تقواش  کمک تک تکمونو کنه حا ...

عزیزدلم امیدت به خدا باشه انشالله حل میشه

من امروز یه نشونه هایی دیدم مو به تنم سیخ شد از شدت خوشحالی فقط اشک ریختم

خدا خیلی بزرگه خیلی

نمی‌گم بنده بدی برای خدانبودم ولی حقم نبودابنطوری دلم وبشکنه😢

عزیزم انشالله درست میشه🙏🏻❤️خدا به دل بنده هاش نگاه میکنه

مطمئن باش اگه ی جا دلت شکست برات جبران میکنه