2777
2789
به خاطر اینه که یه وقت به واس،ه ی سوزن یه موقع آلودگی وارد خونشون نشده باشه

اره، چون واقعا کار پر ریسکی هست درسته شاید خیلی از تتو آرتیست ها رعایت کنن، ولی پزشکا و پرستارا گاهی در معرض آلودگی و ایدز از طریق وسایل جراحی و تزریق قرار میگیرن دیگه چ برسه ب تتو آرتیست

دعا کنین سال دیگه استخدام آموزش و پرورش شم ✨️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی؟ پس چرا میگن تو غسالخونه پاک میکنن 😐

اون قدیم بوده، الان که صدی به نود زنا ابروهاشون تتو داره نمیتونن که پوست همه رو بکنن

شاملو میگوید: بترس از او که سکوت کردوقتی دلش را شکستی او تمام حرفهایش را جای تو به خدا زد.... وخدا خوب گوش میکند وخدبتر یادش میماند خواخد رسید روزی که، خدا تمام حرفهای او را سرت فریاد خواهد کشید و تو آنروز درک خواهی کرد که چرا گفته اند: دنیا دار مکافات است......
بله

مریم خانوم، معلومه که دیگه تو خیییییییلی مقدسی😂😂

شاملو میگوید: بترس از او که سکوت کردوقتی دلش را شکستی او تمام حرفهایش را جای تو به خدا زد.... وخدا خوب گوش میکند وخدبتر یادش میماند خواخد رسید روزی که، خدا تمام حرفهای او را سرت فریاد خواهد کشید و تو آنروز درک خواهی کرد که چرا گفته اند: دنیا دار مکافات است......
اون قدیم بوده، الان که صدی به نود زنا ابروهاشون تتو داره نمیتونن که پوست همه رو بکنن

آخه تتوی ابرو رو نمیگم که

تتوی ابرو باز کمه ولی منظورم اونایی که از گردن به پایین رو تتو میکنن

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

جدی؟ پس چرا میگن تو غسالخونه پاک میکنن 😐

الکی گفتن، مگه بیکارن بشینن تتو پاک کنن 😅

بعدشم کوچکترین آسیبی به بدن جنازه بخوره، واسشون دیه میفته گردنشون. 

حتی اونایی که کاشت ناخن دارن، با اینکه غسل میت با کاشت قبول نیست، ولی غسالا قبول نمیکنن که واسشون کاشت رو بردارن. 

الکی گفتن، مگه بیکارن بشینن تتو پاک کنن 😅 بعدشم کوچکترین آسیبی به بدن جنازه بخوره، واسشون دیه م ...

خدا لعنتشون کنه چه چیزا که تو ذهنمون نکردن 😑

آخه تتوی ابرو رو نمیگم که تتوی ابرو باز کمه ولی منظورم اونایی که از گردن به پایین رو تتو میکنن

ببین هرچی افراط و تفریطش خوب نیست

به نظرم  تتو در حد یکی دوتا مینیمال 

طرحی که طرف خیلی دوسش داره و واسش مهمه و عزیز

ببین هرچی افراط و تفریطش خوب نیست به نظرم  تتو در حد یکی دوتا مینیمال  طرحی که طرف خیلی ...

آره منم میگم هر چیزی به اندازه

خیلی بدم میاد طرف از گردن به پایین رو تتو میکنه یعنی نمیذاره حتی یه جا تو بدنش خالی بمونه

ببین هرچی افراط و تفریطش خوب نیست به نظرم  تتو در حد یکی دوتا مینیمال  طرحی که طرف خیلی ...

مثلا یا نمادی ک پشتش معنا مفهوم باشخ مثل نماد ماه ها یا تتو مار کوچیک که نشون رشد دوبارس