2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوشم نمیاد تتو مانع پوست نیست اشکال نداره برای وضو یاغسل 

چون جرم نداره روی پوست مثل ناخن کاشته شده یا لاک

اما قشنگ نیست و کار سبکی هست و بی فایده و منبع درامد مهمی برای ارایشگرا و تتوکارا 

مگه بدن ادم دفتر نقاشی هست این خط های سبز وسیاه روش نوشته بشه ادم عاقل انجام نمیده بنظرم

من دارم خیلی گوگولیه و نازه مخصوص خودمم هست هیچکس نزده ازش چون ایده خودم بود

عاشق تتوام حیف همسرم دوست نداره

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

الکی گفتن، مگه بیکارن بشینن تتو پاک کنن 😅 بعدشم کوچکترین آسیبی به بدن جنازه بخوره، واسشون دیه م ...

بعضی غساله ها مسئولیت قبول نمیکنن اما من دیدم خیلی هاشون رو که حتما ناخن رو جدا میکنن بخش کاشت رو واقعا می ارزه بخاطر یه میت که به فکر آخرین غسلش تو این دنیا نبوده مدیون بشن؟!

به دنبال وارستگی 
نه برا کسی که جای بخیه داره و اون بیشتر اذیتش می کنه می گم

اهان میخوای پیدا نشه 

عوارضشم بپرس  ازلحاظ پزشکی نه ازتتوکار از دکتر پوست فقط

دیدم موادش پخش میشه و زشت میشه 

بعضی غساله ها مسئولیت قبول نمیکنن اما من دیدم خیلی هاشون رو که حتما ناخن رو جدا میکنن بخش کاشت رو وا ...

عزیزم آخه وظیفه اونا نیست و مدیون هم نمیشن.

چون اتفاقا اگر موقع جدا کردن کاشت کوچکترین آسیبی به میت بخوره دیه به گردنشون میفته و اون موقع مدیون میشن. خیلیاشون که مقیدن به خاطر همین قضیه متاسفانه قبول نمیکنن که ناخن رو ریموو کنن. 

مشکل روانیه گیر میدن  میگن آدم سالم چرا باید خودشو دفتر نقاشی کنه حتما یه مشکل داره

اره راست میگی 

آنجلینا جولی 

سیلوستر استالونه

لیونل مسی و و و 

اینا همشون مشکل روانی دارن که خالکوبی زدن ☹️

از یاد مبر وحشت آبانش را     سرسامِ عمومی زمستانش را     ای از پسِ ما ساکنِ این خاک عزیز       از یاد مبر داغ جوانانش را