2777
2789

از نظر اعتقادی مهم نیست برام 

ولی چون تو بدن خالمو دختر خالم دیدم و خوشم نمیومد (بعد اگه زده بشن نمیتونن کامل پاکش کنن)دوست ندارم بزنم 

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه درد نداره ضرری هم نمی رسونه به بدن 

میگم ک اسلام اینو میگه، حالا هرکی میگه کسی ک میزنه بی دینه شاید نمیدونه

اما در کل نمیشه گفت ضرری نداره چون با تتو زدن اشخاص مثلا ب مدت یک سال از اهدای خون و... منع میشن

دعا کنین سال دیگه استخدام آموزش و پرورش شم ✨️

چون برا اینکه انگار خودازاربه وقتی میزنی خیلی درد داره بعد همونجور که خودکشی گناهه اینم گناهه تو کا ...

اصلا درد نداره بی حسی میزنیم دیگه

شاملو میگوید: بترس از او که سکوت کردوقتی دلش را شکستی او تمام حرفهایش را جای تو به خدا زد.... وخدا خوب گوش میکند وخدبتر یادش میماند خواخد رسید روزی که، خدا تمام حرفهای او را سرت فریاد خواهد کشید و تو آنروز درک خواهی کرد که چرا گفته اند: دنیا دار مکافات است......

مینیمال باشه قشنگه فقط 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه .              خلاص🌱                                                                     بچه ها نخندینا ... 🕊 !!!                                                 قلب اکلیلی ۲ سابق :) 
مشکل روانیه تو استخدامم گیر میدن

مشکل روانی؟؟؟؟؟؟😐😐😐😐

شاملو میگوید: بترس از او که سکوت کردوقتی دلش را شکستی او تمام حرفهایش را جای تو به خدا زد.... وخدا خوب گوش میکند وخدبتر یادش میماند خواخد رسید روزی که، خدا تمام حرفهای او را سرت فریاد خواهد کشید و تو آنروز درک خواهی کرد که چرا گفته اند: دنیا دار مکافات است......
نه عزیزم، تتو نیازی نیست پاک بشه.  این همه خانوما ابرو و خط چشم تتو میکنن.

جدی؟

پس چرا میگن تو غسالخونه پاک میکنن 😐

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

جدی؟

اره مثلا رونالدو هیچ تتویی نداره چون هر سال خون اهدا میکنه

در کل خواستم بگم تو دنیا چیز کاملا بی ضرر وجود نداره هرچیزی هم فایده داره هم ضرر و شاید یکی ب دیگری بچربه

دعا کنین سال دیگه استخدام آموزش و پرورش شم ✨️

میگم ک اسلام اینو میگه، حالا هرکی میگه کسی ک میزنه بی دینه شاید نمیدونه اما در کل نمیشه گفت ضرری ند ...

به خاطر اینه که یه وقت به واس،ه ی سوزن یه موقع آلودگی وارد خونشون نشده باشه