2777
2789

از نظر اعتقادی مهم نیست برام 

ولی چون تو بدن خالمو دختر خالم دیدم و خوشم نمیومد (بعد اگه زده بشن نمیتونن کامل پاکش کنن)دوست ندارم بزنم 

Si vous tapez ce texte dans Google Translate maintenant pour connaître sa signification, je voulais dire que vous êtes très au chômage

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه درد نداره ضرری هم نمی رسونه به بدن 

میگم ک اسلام اینو میگه، حالا هرکی میگه کسی ک میزنه بی دینه شاید نمیدونه

اما در کل نمیشه گفت ضرری نداره چون با تتو زدن اشخاص مثلا ب مدت یک سال از اهدای خون و... منع میشن

چون برا اینکه انگار خودازاربه وقتی میزنی خیلی درد داره بعد همونجور که خودکشی گناهه اینم گناهه تو کا ...

اصلا درد نداره بی حسی میزنیم دیگه

شاملو میگوید: بترس از او که سکوت کردوقتی دلش را شکستی او تمام حرفهایش را جای تو به خدا زد.... وخدا خوب گوش میکند وخدبتر یادش میماند خواخد رسید روزی که، خدا تمام حرفهای او را سرت فریاد خواهد کشید و تو آنروز درک خواهی کرد که چرا گفته اند: دنیا دار مکافات است......

مینیمال باشه قشنگه فقط 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه .              خلاص🌱                                                                     بچه ها نخندینا ... 🕊 !!!                                                 قلب اکلیلی ۲ سابق :) 
مشکل روانیه تو استخدامم گیر میدن

مشکل روانی؟؟؟؟؟؟😐😐😐😐

شاملو میگوید: بترس از او که سکوت کردوقتی دلش را شکستی او تمام حرفهایش را جای تو به خدا زد.... وخدا خوب گوش میکند وخدبتر یادش میماند خواخد رسید روزی که، خدا تمام حرفهای او را سرت فریاد خواهد کشید و تو آنروز درک خواهی کرد که چرا گفته اند: دنیا دار مکافات است......
نه عزیزم، تتو نیازی نیست پاک بشه.  این همه خانوما ابرو و خط چشم تتو میکنن.

جدی؟

پس چرا میگن تو غسالخونه پاک میکنن 😐

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

میگم ک اسلام اینو میگه، حالا هرکی میگه کسی ک میزنه بی دینه شاید نمیدونه اما در کل نمیشه گفت ضرری ند ...

به خاطر اینه که یه وقت به واس،ه ی سوزن یه موقع آلودگی وارد خونشون نشده باشه