2777
2789
وا مگه الان هوا سرده بخاری روشن بوده ؟ کدوم شهری؟ 

مگه حتما باید با بخاری دچار گاز گرفتگی شد

شاید ابگرمکن بوده شاید اجاق گازو باز گذاشتن

شاید درو پنجره رو بستنو کولرو روشن کردن

شاید اصلا خونه فقط یه پنجره داشته یا اون اتاقی که اینا بودن اصلا پنجره نداشته و هزاران شاید دیگه

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر عمه منم با ۵۰ سال سن زن آورده بود خونه خانواده مسافرت بودن تو حموم گاز گرفته بود اونجا پیداشون کردن غیر از خانواده خودشون بقیه زیاد ناراحت نبودن انگار خوشحالم بودن که همونجا تقاص پس داده اخه خیلی عممو عذاب میداد

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
وسط تابستون چه گاز گرفتکی سرکاری

شاید گاز آشپزخونه باز بوده برای ما هم چند شب پیش این اتفاق افتاد ولی غروب بود فهمیدیم اگه میخابیدیم حتما گاز گرفتگی رخ میداد

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
دروغه . هیچ مادری حاضر نیست بچه اش در ازای آبروش بمیره  تلاش خوبی برا پربازدید شدن بود

کار به راست و دروغ این داستان استارتر ندارم ولی یادت بیاد به قتلای ناموسی! که بخاطر آبرو چندتا پدر و مادر زدن دختراشون رو کشتن

به دنبال وارستگی 

من چن روز پیش دخترمو بردم دکتر گازم روشن گذاشتم سوپ گذاشته بودم خلاصه به مادرم گفتم حواست باشه تا میام..اومدم رفتم به سوپ سربزنم دیدم صدای گاز میاد..مادرم گازو تمیز کرده بود دکمه ی یکی از شعله ها رو روشن گذاشته...

هیچی بعید نیس

اگه از گرونی لباس بچه گانه خسته شدین از آنلاین شاپ ما دیدن کنید...به قیمت عمده و باور نکردنی https://rubika.ir/arzanishop
مشخص سرکاری  چون تو پربازدید گفته تو بیمارستان چی دیده حالا اینم خاسته یک چیزی بگه گاز گرف ...

دقیقا

منم اصلا این تاپیکو باور نمیکنم به چند دلیل ضایع..

اول اینکه مادره بیاد برا یه غریبه این حرفا رو بزنه در حالی که خیلی هم رو آبروش حساسه..

دوم این که اورژانس کف سالن بیمارستان بی در و پیکر نیست که همه با هم برن داخل و مریضها رو همه ببینن که میگه لخت بودن لای پتو..

سوم هم گاز گرفتگیشون تو این گرما که حدااقل تو خونه ها یه در یا پنجره بازه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ابکرمکن هم از شب تا صبح روشن نیست که  دودش باعث مرگ بشه شاید قضیه چیز دیگه باشه.   حا ...

وا شما مگه ابگرمکنتون خاموش میکنید مال. ما همیشه روشن چرا باید خاموش باشه؟!!!!

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
دروغه . هیچ مادری حاضر نیست بچه اش در ازای آبروش بمیره  تلاش خوبی برا پربازدید شدن بود

بعضی مادرا واقعا اینجوری هست 

همسایه مامانم اینا دخترش دوست پسر داشت پردشو زده پدرش فقط کتکش زد مادره اصرار داشت که دخترمونو بکشیم  

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  

ولی این وسط ی چیزی میلنگه 

چرا به پدر دختر تماس نگرفتن؟ 

خوانواده پسره کجا بودن ؟ 

کی فهمیده ک اونارو گاز گرفته ؟ 

مگه میشه بگه تولد برم شبم بمونم و مادره بدونه باباش اینا تعصبی ان و بزاره ؟ 

بعد بااون حال کامل حتی لخت بودنشون و برا اسی گفته باسه؟ 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه .              خلاص🌱                                                                     بچه ها نخندینا ... 🕊 !!!                                                 قلب اکلیلی ۲ سابق :) 
یا رابطه داشتن یا هم رابطه داشتن هم حامله شده. جز این نیست

نه یه حالت سومی هم هست یا رابطه داشتن حامله نشده نگران شدن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
مشخص سرکاری  چون تو پربازدید گفته تو بیمارستان چی دیده حالا اینم خاسته یک چیزی بگه گاز گرف ...

همون آخه الان اکثر جاها کولر روشنه همین کولر هوا رو وارد منزل می‌کنه از بیرون 

میشه ی صلوات برام بفرستی مهربون❤️
واقغا آبگرمکن رو شما شب روز روشن نمیکنید ؟

ابگرمکن مگه اتومات ندارن تو درجه خاصی خودشون اتومات خاموش میشن.   بعدش  هم آبگرمکن دیواری مگه موقع مصرف روشن  نمیشه. یعنی آبگرمکن شما ازشب تا صبح مثل بخاری روشنه ...  من موتور خونه داریم اونم اوتومات هست ولی من گرمکنی ندیدم از شب تا صبح روشن باشه. دیگه نمی‌دونم مال شما چطوره 

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
ممکنه دودکش ابگرمکن نشتی داشته باشه

تو این گرما حدااقل یه در یا پنجره تو همه خونه ها بازه حتی شبها حتی اگه کولر و پنکه روشن باشه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️