2777
2789
عنوان

کنایه های بی مزه مادرشوهر

2216 بازدید | 116 پست

من باردارم چند روزه غذا نمیتونم بخورم. مادرشوهرم زنگ زده احوالپرسی میگم غذا نمیتونم بخورم میگه لابد بدمزه میپزی نمیشه خورد!!!!! در صورتیکه من دستپختم از اون خیلی بهتره اون همش دنبال سمبل کردن و کار راحته. بعد از الان به بچه من هی میگه بچم بچم. بچم باید اینو بخری براش بچم باید اونو بپوشه. اسمشو چی میزاری باید به ما بگی. میگم من جنسیتشم نمیخوام بدونم تا یه مهمونی کوچیک بگیرم. میگه چه مسخره بازیا. میترسم دنیا که بیاد توی تربیتش دخالت کنه. میگه اون دنیا بیاد من دیگه شما رو نمیخوام‌ فقط بیاید بچمو بزارین پیشم برید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا براش توضیح اضافه میدی به اون چه که نمیتونی غذا بخوری الان بارداری و از استرس دور باش دید به دیر زنگ بزن جوابشم نده بگو گوشیم خرابه

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.

منم باردارم مادرشوهرم حتی به خودش زحمت نکشید یه زنگ بهم بزنه

باز خداروشکر اینجوری بهتره که مثل مادرشوهر شما که خیلی رو مخه

به بچت شیر خودت رو بده اینطوری نمیتونی بچتو بذاری پیشش و خودت بری

کلا تنها نذار پیشش که بچت به تنها بودن باهاش عادت کنه طوری تربیتش کن که بدون تو اونجا نمونه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

من بودم میگفتم بچتونو خودتون باید دنیا بیارید بچه ای ک من دنیا میارم بچه منه اینکه چی بپوشه چی بخوره چور تربیت بشه هم با منه از الان حساب کار باید دستش باشه

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
نمیشه خونمون یه کوچه فاصلس. میگه دنیا بیاد هر روز میام

هروز ببر بزار خونشون خودت بیا بخاب . برو باشگا 

کیف کن یخدا

تا میتونی باید از خانواده شوهر سو استفاده کنی تا زبونشون کوتا شه

چرا براش توضیح اضافه میدی به اون چه که نمیتونی غذا بخوری الان بارداری و از استرس دور باش دید به دیر ...

من زنگ نمیزنم اون از وقتی فهمیده حاملم میزنه‌ اگه هم جواب ندم زنگ میزنه موبایل شوهرم

نمیشه خونمون یه کوچه فاصلس. میگه دنیا بیاد هر روز میام

درو براش باز نکن بگو خواب بودم به استراحت احتیاج داشتم از الان دمشو قیچی گند میزنه به تربیت بچت ،بچتو بدون خودت هیجا به جز خونه مادرت در مواقع ضروری نفرست از الان مطالعه کن چجور تربیتش کنی بدون مادر پدر بچه تنهایی حق نداره خونه کسی بره 

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.