2777
2789
عنوان

کنایه های بی مزه مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2245 بازدید | 116 پست
منم با مادرشوهرم همسایه ام. ب خاطر اینکه هر روز نیاد تا ظهر ک‌خوابم ظهر شوهرم می‌بردم خونه مامانم ۱۲ ...

اون نمیتونه بیاد هر روز پادرد داره خونه ما هم پله داره ولی زنگ میزنه گزارش بگیره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من اصلا تا حالا مستقیم جوابشو ندادم تو هیچ موردی. نمیخواستم رومون به هم باز بشه. همه میگن چه صبری دا ...

یجایی باید تو روش وایسی نمیخوای ک تربیت و اختیاز بچت دستش باشه

قبلش به شوهرت بگو ببین نظرش چیه

دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

ازین به بعد به سئوالهای بلندشم جواب کوتاه بده . اینجور آدما ارزش توضیح ندارن. می‌خوان از خرفت متلک د ...

خیلی متلک میگه. بعضی حرفاش از قدیم همینجور به دلم مونده هیچوقت یادم نمیره

چرا خانواده های دو طرف اجازه نمیدن جووناشون یه آب خوش از گلوشون پایین بره؟؟

تا کی مادرشوهر و مادر زن قراره تو زندگی جوونا دخالت کنن و به موش دواندن هاشون ادامه بدن؟؟

کی قراره از شعور استفاده کنیم تو زندگیمون؟

کی قراره زبون وامونده رو به نیکی و خیر و خوبی توی دهانمون بچرخونیم؟

اون نمیتونه بیاد هر روز پادرد داره خونه ما هم پله داره ولی زنگ میزنه گزارش بگیره

مادر شوهر من همش میگفتم بچم و بچم و حرصم می‌گرفت ی بار زنگ زد گفت حال پسرم چطوره منظورش بچه من بود!منم گفتم پسرتم خوبه رفته سرکار از اون موقع دیگه نگفت

درو براش باز نکن بگو خواب بودم به استراحت احتیاج داشتم از الان دمشو قیچی گند میزنه به تربیت بچت ،بچت ...

من اصلا اجازه نخواهم داد. ولی روش زیاده از الان میگه مادر تو مریضه نمیتونه همراهت باشه. من میمونم بیمارستان. میگه حمومشم خودم میکنم تا ۶ ماهگی

من اصلا مدل تربیت اونارو نمیپسندم. اصلا فرهنگش با من فرق داره. خیلی سختی کشیدم تا شوهرم تغییر کرد نم ...

نه برای همیشه . در حد یه پرستار بدونش

برای دوساعت که بخای به خودت برسی 

ولی میدونم تا وقتی تو شرایطت نباشم‌ راحت راجه به بچه‌نظر میدم . شاید در عمل‌منم دلم نیاد

ذوق داره ولی فضولم هست  مادرشوهر من بچه ی من سیزدهمین نوشه اصلا مهم نیس براش  اینجوریم ...

مادرشوهر من اولین نوشه. ولی در کل فضوله. وقتی فهمید برادرشوهرم میخواد با دوس دخترش ازدواج کنه نمیدونی به چه تکاپویی افتاد. تو یک ماه سه جا خواستگاری رفته که زن برادرشوهرمو خودش انتخاب کنه

من اصلا اجازه نخواهم داد. ولی روش زیاده از الان میگه مادر تو مریضه نمیتونه همراهت باشه. من میمونم بی ...

عیبی نداره ببره تو ام بگو خوبه به مامانم کمک کردین حس مادرانه برای بچه اول اون حسادت رو داره و مادر دوست نداره کسی بچشو بغل بگیره طبیعیه که اینجوری ولی به نظرم حساس نباش 

وقتی حالم بده یادم میاد که خدارو فراموش کردم.
چه چیزایی رو واسه خودت دغدغه کردی. منم حامله بودم از این زر زرا میکردن حالا ماه به ماهم زنگ نمیزنن ح ...

میدونم که سیریش میشه آخه. اخلاقشو میشناسم. یه اخلاقیم داره میگه اینی که من میگم درسته بقیه اشتباه میگن. مثلا بچه دو ماهه دخترخواهرشو قرمه سبزی انگشت میزنه میکنه دهنش یا ابگوشت هر چی میگن نکن میگه شما حالیتون نیست معدش باید قوی بشه. همین کارارو میکنین سوسول بار میاین

سعی کن تو زندگیت با سیاست با ادما کنار بیای طوری که ن سیخ بسوزه ن کباب

من بخاطر اینکه شوهرم خیلی مادرشو دوس داره تو این شش سال همیشه سعی کردم تعادل حفظ کنم فقط بخاطر شوهرم. ولی بخاطر بچم کوتاه نمیام