2777
2789
عنوان

مسدود کردن کد ملی ، سوال حقوقی

626 بازدید | 11 پست

اگر به مسائل حقوقی واردید یا همچین پروسه ای رو از سر گذروندید ممنون میشم راهنمایی کنید

تقریبا چهار سال درگیر یک مسئله قانونی هستم حکم قاضی به نفع من زده شد اما طرفم خودشو گم و گور کرده ، تقریبا یک ماهه کد ملیشو مسدود کردم اما باز هم خبری نشد !! بدلایلی نمیخام پیش وکیلم برم (داستانش طولانیه ) میخام بدونم راه دیگه ای هست ؟ مبلغ پول تقریبا برای من کم نیست و بهش نیاز دارم 😐🤦

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

@مدافع_حق   ایشون کاراموز وکالت

ممنون از لطفتون 🙏

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام میشه لطفاً جواب سوال منم بدین 

@احسان_لاوین  

اگر طرفتون بیمه داره؛ از دادگاه بخواید بیمه اش رو استعلام بگیره ببینید از کجا واریز میشه، اینجوری میشه محل کارش رو پیدا کرد.
یا دست کم آخرین محل کار و ادرس اعلامیش به اون محل کار رو می تونید پیدا کنید.
استعلام از اداره زندان ها هم بگیرید.

عشق یعنی...
اگر طرفتون بیمه داره؛ از دادگاه بخواید بیمه اش رو استعلام بگیره ببینید از کجا واریز میشه، اینجوری می ...

ممنون ، همون شعبه که رای صادر شده برم؟ شنبه میرم ببینم چیکار میشه کرد 

ممنون ، همون شعبه که رای صادر شده برم؟ شنبه میرم ببینم چیکار میشه کرد 

ببین باید با قاضی اجرا صحبت کنی قبول کنه.

بگو من میخوام یه نامه بزنید تامین اجتماعی سوابق بیمه اش رو استعلام کنید تا مشخص شه اخرین بار کجا کار می کرده

عشق یعنی...
ببین باید با قاضی اجرا صحبت کنی قبول کنه. بگو من میخوام یه نامه بزنید تامین اجتماعی سوابق بیمه اش ر ...

تشکر از راهنماییتون  🙏 امیدوارم نتیجه بگیرم 🤦

اگر طرفتون بیمه داره؛ از دادگاه بخواید بیمه اش رو استعلام بگیره ببینید از کجا واریز میشه، اینجوری می ...

سلام ببخشید ی نفر کد ملیش مسدود شده و کارت عابرش گم کرده و پول داخلش هست و بانک کارت مجدد نمیده چه باید کرد

سلام ببخشید ی نفر کد ملیش مسدود شده و کارت عابرش گم کرده و پول داخلش هست و بانک کارت مجدد نمیده چه ب ...

سلام

هیچ راهی وجود نداره. باید بره خودش رو اجرای احکامی که کدش رو مسدود کردن معرفی کنه و حکمی که بابتش محکوم شده رو اجرا کنه.

نگرفتن عابر بانک کمترین مشکلش هست!

عشق یعنی...