2777
2789
عنوان

بی بی مثبت

184 بازدید | 31 پست

اگه کسی که قبلا سابقه سقط داشته تو هفته های اول،و دوباره حامله بشه باید از همون موقع که بی بی مثبت شد بره دکتر؟لکه بینی  هم دوسه باردیده باشه و دردم درحد اینکه میخواد پریود بشه وکمر درد داشته باشه

انتظارازعشق قویتره.درانتظارفرزند.درتیر۱۴۰۲انتظارم ب پایان رسید

نه از موعد پریودت دوهفته بگذره ازمایش خون بده دست خالی نرو پیش دکترت

فولیک اسیدتم بخور ویتامین د۳ هم بخور روزی هزار

استراحت باید کنی ازجات پانشووحتی برای ظرفو غذا ازتوالت فرنگی اسفاده کن 

سرپا وایسادنو کارکردنو راه رفتنو رابطه بشدت برات خطرناکه

فقط بخورو بخواب فقطططط

و چیزای قاعده اور هم نخور

اجازه نده عفونت کنی

و ادرارو مدفوعتو عقب ننداز ک خطرناکه برات

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

اگ باردار باشی احتمال جفت پایین داشته باشی ک باید فقططط استراحت کنی دست بسیاهو سفیددنمیزنی 

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه از موعد پریودت دوهفته بگذره ازمایش خون بده دست خالی نرو پیش دکترت فولیک اسیدتم بخور ویتامین د۳ ه ...

اخه ب منشی دکتر زنگ زدم گفت بیا،گفتم سونو آزمایش لازم نیست گفت دکتر سونو داره چیزیم لازم باشه میفرسته،۳۲سیکلم  باید۱۴ ام پریود میشدم۲۸سیکلم که نشدم و لک دیدم

اگ باردار باشی احتمال جفت پایین داشته باشی ک باید فقططط استراحت کنی دست بسیاهو سفیددنمیزنی 

بی بی خیلی پررنگه،اشکال نداره حامله باشم استراحت میکنم،خیلی منتظر بودم

اخه ب منشی دکتر زنگ زدم گفت بیا،گفتم سونو آزمایش لازم نیست گفت دکتر سونو داره چیزیم لازم باشه میفرست ...

خب پس برو چکاپت کنه

حالا ک فهمیدی بارداری چای دمنوش گیاهی عرقیجات بشدت برات ممنوعه رعایت کن

چیزای قاعده اور نمیخوری مثل چای سیاه زیره سبز رازیانه زعفران دارچین گل محمدی شیرین بیان گزنه جعفری گشنیز تخم گشنیزگل گاو زبان مریم گلی پودر سیر غدغنن برات

تخم مرغ و گوشت دیگه نیم پز نمیخوری فقط کاملا پخته

خرما طالبی هندونه سه ماه اول خیلی ناچیز میخوری زیاد بخوری لغزش جنین میاره

موز اناناس هلو پاپایا سه ماه اول ممنوعه نخوربعدش بارعایت اندازه بخور

سیب پرتقال به گلابی البالو گیلاس انار برات عالین مغزیجات روزی ۱۵ دونه بخور گردو روزی دوسه تا

حد مصرفتو رعایت کن مشکل پیش،نیاد 

دل جگر قلوه مغز زبان ممنوعه

لبنیات فقط پاستوریزه بخور

معزو زبانو دلو جیگرو قلوه بشدت برات ممنوعه

باید استراحت کنی وچون سقط،داشتی احتمالا بهت مولتی ویتامین بدن.

بعدش فقط استراحت رابطه جنسی و تحریک سینه هم برات خطرناکه

فقط استراحت زیادم نمیشینی دراز بکش فقط

جفت اوایل یعده پایینه بعد بمرور بااستراحت خودشو میکشه بالا طبیعیه

غذاهم نمیپزی سرپا وانمیسی

سوار موتور نمیشی غدغنه

و پله ممنوعه

سوار ماشینم شدی اروم برونه مخصوصا تو سرعت گیرا خیلی باید مراقب خودت باشی

خب پس برو چکاپت کنه حالا ک فهمیدی بارداری چای دمنوش گیاهی عرقیجات بشدت برات ممنوعه رعایت کن چیزای ...

خیلی ممنونم ازتون واقعا زحمت کشیدین،ولی من اینو این ماه که باشگاه میرفتم تا همین دوسه روز پیش شدید ورزش میکردم  حامله شدم🥲چون فکرشو نمی‌کردم حامله باشم آخه لک قهوه ای دیدم روز موعدم،و دیروزم ی لک قرمز.راستی ی جا شنیده بودم  میوه به هم قابضه یعنی بده برامون،ولی نخوردم.من فعلا هلو و شلیل و آلو اینجور چیزا خوردم.

سوار موتور نمیشی غدغنه و پله ممنوعه سوار ماشینم شدی اروم برونه مخصوصا تو سرعت گیرا خیلی باید مراقب ...

🥲قبل اینکه بدونم حاملم سوار شدم.وایی الآنم درد دارم میگم الان خونریزیم شروع میشه😭میشه برام دعا کنین برامون بمونه🥲😭😭خدایاااا

باید استراحت کنی وچون سقط،داشتی احتمالا بهت مولتی ویتامین بدن. بعدش فقط استراحت رابطه جنسی و تحریک ...

شیافی چیزی نمی‌ده که بچه جاش محکم بشه؟

سوار موتور نمیشی غدغنه و پله ممنوعه سوار ماشینم شدی اروم برونه مخصوصا تو سرعت گیرا خیلی باید مراقب ...

من خیلی گشتم میشه ساعت ۶نون پنیر خوردم باز ۹خوردم،باز الان جوری گشنمه که حد نداره

خیلی ممنونم ازتون واقعا زحمت کشیدین،ولی من اینو این ماه که باشگاه میرفتم تا همین دوسه روز پیش شدید و ...

ببین تاحالا ورزش میکردی الان نباید انجام بدی لک قرمزت مال جفت پایینه ک بشدت برات تحرک خطرناکه اگ نمیخوای بچت چیزیش بشه بحرفم گوش کن خودتو بیچاره نکن 

به عالیه جای بچرو سفت میکنه ولی ماه اخربارداری نباید خورده بشه

اگ به پیدا کنی عالیه

هلو پوستش ضرر داره نباید بخوری و زیاده روی نکن 

بقیه موردا ک گفتی مشکلی نداره

🥲قبل اینکه بدونم حاملم سوار شدم.وایی الآنم درد دارم میگم الان خونریزیم شروع میشه😭میشه برام دعا کنی ...

ببین استراحت کن پاهاتو بالا بده خوب میشی دیگه سوارنشو توالان یزن بارداری باید رعایت کنی

ببین تاحالا ورزش میکردی الان نباید انجام بدی لک قرمزت مال جفت پایینه ک بشدت برات تحرک خطرناکه اگ نمی ...

خیلی ممنونم،الانم همش درازکشیدم،کار خاصی نمیکنم،ی ماما پرسیدم گفت اون لک لانه گزینی بوده،چون فقط ی دونه بود