2777
2789
عنوان

بی بی مثبت

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 31 پست
شیافی چیزی نمی‌ده که بچه جاش محکم بشه؟

فقط پروژسترون ۴۰۰ میل ک مقعدی باید اسفادش کنی شوهرتو بفرس بخره روزی ک درد زیرشکم و لک بینی داری بزن ازجات بلند نشو بچت جاش محکم نیست سه ماهه اول ازپرخطرترین ماههای بارداریه ک باید رعایت کنی

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
فقط پروژسترون ۴۰۰ میل ک مقعدی باید اسفادش کنی شوهرتو بفرس بخره روزی ک درد زیرشکم و لک بینی داری بزن ...

باشع امروز میرم دکتربهش میگم بنویسه.

انتظارازعشق قویتره.درانتظارفرزند.درتیر۱۴۰۲انتظارم ب پایان رسید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی گشتم میشه ساعت ۶نون پنیر خوردم باز ۹خوردم،باز الان جوری گشنمه که حد نداره

طبیعیه غذاتو قشنگ بخور میوه و سبزی بخور 

سبزی جعفری و گشنیز قاعده اورن نباید بخوری. کلم بروکلی کاهو و کلم پیچ خیار گوجه برات عالیج

الله و اکبر_ الله و اکبر_ الله و اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲
خیلی ممنونم،الانم همش درازکشیدم،کار خاصی نمیکنم،ی ماما پرسیدم گفت اون لک لانه گزینی بوده،چون فقط ی د ...

اون قهوه ایه مال لانه گزینی بود گفتی قرمزهم دیدم 

طبیعیه غذاتو قشنگ بخور میوه و سبزی بخور  سبزی جعفری و گشنیز قاعده اورن نباید بخوری. کلم بروکلی ...

چقد شما بلدی،بچه دارین؟من خیلیا رو نمیدونستم،زیره تو برنجم دیگه نریزم؟همیشه برای سردی برنج میزدم،زرشک وزعفزون هم یکم میزدم کلا ممنوعه؟

باشع امروز میرم دکتربهش میگم بنویسه.

ببین ازهمه خطرناک تر برات کارکردن و گردوخاک و عفونت و نگه داشتن ادرارو مدفوعته

خودتو درامان نگه دار ازاینا

اون قهوه ایه مال لانه گزینی بود گفتی قرمزهم دیدم 

اره قرمز دیروز شرمنده رابطه داشتم دیروز،میکم دیگه امروز فهمیدم حاملم چون اصلا فکرشو نمی‌کردم چندسال بود بچه دار نمیشدم،میخاستم آی وی اف برم

چقد شما بلدی،بچه دارین؟من خیلیا رو نمیدونستم،زیره تو برنجم دیگه نریزم؟همیشه برای سردی برنج میزدم،زرش ...

اره عزیزم 

وای دیگه اسفاده نکن ک بچت خدانکرده سقط میکنه زرشک هم نباید بخوری اینا همشون قاعده اورن بچتو یا ازبین میبرن یا معلولیت پیدا میکنه

چقد شما بلدی،بچه دارین؟من خیلیا رو نمیدونستم،زیره تو برنجم دیگه نریزم؟همیشه برای سردی برنج میزدم،زرش ...

ادویه دیگه چیزی جز فلفل سیاهو زردچوبه مصرف نکن هیچیییی

ببین ازهمه خطرناک تر برات کارکردن و گردوخاک و عفونت و نگه داشتن ادرارو مدفوعته خودتو درامان نگه دار ...

شانس،من همش ادرارم میگیره.هر ساعت یکی دوبار میرم😕ولی یبوست گرفتم 

اره قرمز دیروز شرمنده رابطه داشتم دیروز،میکم دیگه امروز فهمیدم حاملم چون اصلا فکرشو نمی‌کردم چندسال ...

خداروشکر الان تا زمان سونو رابطه جنسی حتی از رو و تحریک سینه بشدت غدغنی تا که توسونو وضعیت جفتت بررسی بشه دکتر بگه بلامانعه یانه بازم سه ماه اول رابطه توبرقرارنکن

ادویه دیگه چیزی جز فلفل سیاهو زردچوبه مصرف نکن هیچیییی

باشه فلفل شیرین چی؟از اینا که سرسفره میخورن،خیلی اذیتت کردم. شرمندم.

شانس،من همش ادرارم میگیره.هر ساعت یکی دوبار میرم😕ولی یبوست گرفتم 

تکرر ادرار ازعلایم بارداریه توالت فرنگی بخر برحمت فشار نیاد مخصوصا یکم شکم دربیاری اصلا نمیتونی تودسشویی ایرانی بشینی

برای یبوستت گلابی ناشتا بخور کاهو بخور مایعات زیاد بخور تامیتونی مایعات ومیوه بخور عااالیه

سبزی و میوه قبل خوردن تواب سرکه و نمک ضدعفونی کنی هیچیو نشسته نباید بخوری

باشه فلفل شیرین چی؟از اینا که سرسفره میخورن،خیلی اذیتت کردم. شرمندم.

ن عزیزم چ اشکال داره توهم مثل خواهرم

سعی کن زیاد نخوری رعایت کن بارداری سختو حساسه چاره نیس

تکرر ادرار ازعلایم بارداریه توالت فرنگی بخر برحمت فشار نیاد مخصوصا یکم شکم دربیاری اصلا نمیتونی تودس ...

❤️🌹🌹🌹ی دلم میگه امروز دکتر نرم ی دلم میگه برو😕میگم الان برم هیچی معلوم نیست باز میگم برم کنه سابقه داشتم حداقل شاید دارو داد بچم بمونه برام