2777
2789
عنوان

دخترای مجرد بالای ۳۰

350 بازدید | 10 پست

کسی هست بخاطر چهره ش خاستگار نداشته باشه و ب این خاطر ازدواج نکرده باشه؟

چکار میکنید؟

وقتی بهتون فخر میفروشن

خسته م خسته مرگ برام ارامشه😖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اصلا به قیافه نیست . همین چند روز پیش یکی از هم کلاسیام که اصلا چهره قشنگی نداره عروس شد و اتفاقا آرایشگر اینقدر محشر میکاپش کرده بود که کلییی تغییر کرده بود 

در کل اصلا به قیافه ربطی نداره

کی بهت فخر فروخته؟؟؟ اصن کی گفته سن ملاکه برا ازدواج دیر و زود معنی ندارد وقتی هیچکدوممون نمی‌دونیم کی می‌میریم 

تو فامیل ما همه دخترا بالای ۲۸ سال ۳۰ سال اینا ازدواج میکنن دختر عموهام دختر خاله هام همه فقط منم ۲۳ ازدواج کردم که از نظر همه زوده

کی بهت فخر فروخته؟؟؟ اصن کی گفته سن ملاکه برا ازدواج دیر و زود معنی ندارد وقتی هیچکدوممون نمی‌دونیم ...

من 19سالمه و از نظر همه سن بالا حساب میشم و دیگه خواستگاری نمیاد برام (:

اصلا اهمیت نداشته باشه برات 

تو دانشگاه برو باشگاه برو کلاس های مختلف برو یه اکیپ خفن و درست و حسابی پیدا کن باهاشون  مسافرت برو معاشرت کن تا یه کیس مناسب برات پیدا بشه 

آقا اصن شاید یه نفر نخواد تا آخر عمرش ازدواج کنه این چه حرفیه آخه 

الان سن ازدواج همه بالاست 

و کار خیلی خوبی هست

دختر عمه هام ۳۵ ازدواج میکنن چه ازدواجای موفقی

ما خودمونم وقتی دانشجو دکترا میشیم دیگه ازدواج می‌کنیم ازدواج زود مخصوصا الان بچه بازی برای همین زود طلاق میگیرن

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿

دختر خواهرم ۲۰ سالشه دانشجو پزشکی هنوز به چشم دختر بچه نگاش می‌کنیم باد نیست تنها بره خیابون فکر کن بخواد ازدواج کنه هنوز مامان باباش دعواش میکنن سره نمره گریه نکنه

تمام زندگیم گل پسرام💙🧿