2777
2789

یه خونه داریم شوهرم رفته یکی از این مسکن ملی ها ثبت نام کرده الان پیام اومده ۴۰ میلیون واریز کنین ارزش داره بخاطر خونه دوم الان طلامو بفروشم؟

درحالی که همین خونه ای که داریم هم هنوز کامل نیست ؟؟؟؟

شما بودین طلا میفروختین خونه دوم بخرین؟

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه معمولا قیمتش بالاتر میره تا طلا ولی میتونی بخرین بعد بدین مستاجر اجاره مستاجر رو جمع کنی دوباره طلا بخری یا خونه ای که توشی رو درست کنی ولی اگه خریدی شوهرت راضی کن خونه دوم بزنه به اسمت به جای طلاها

شاید بستگی داره

به چی عزیزم؟

شرایطمو که گفتم خونه داریم الان میخواد یکی دیگه بخره هنوزم این خونه کامل نیست نه کابینت درست حسابی نه چیزی خودش میگه اینا با یه وام و قسط کوچیک حل میشه ولی این خونه ها حیفه اگه از دست بدیم حالا من موندم سر دوراهی که نکنه اشتباه میکنم طلا بفروشم ۴۰ تومنو بدیم درحالی که نمیدونم از پس قسطهای بقیش باز برمیایم یا نه

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
منم طلامو فروختم چهل تومن رو ریختم .نمیدونم کارم درست بود یانه؟؟؟؟😔

اگه خونه ندارین صد در صد کار درستی کردین تردید من بخاطر اینه که یه خونه داریم ولی شوهرم به یکی راضی نیست میگه حیفه این خونه هارو از دست بدیم

خونه معمولا قیمتش بالاتر میره تا طلا ولی میتونی بخرین بعد بدین مستاجر اجاره مستاجر رو جمع کنی دوباره ...

اگه تونستیم همه ی قسطاشو بدیم و خونه ای بهمون رسید حتما همین کارو میکنم🤭

مگه نمیگی خونه دارین خب چه طوری مسکن ملی اسم نوشتین؟

بله عزیزم خونه داریم از همین مسکن مهر ها به اسم همسرمم‌هست اما هنوز سند درستی نداره یه نامه واگذاری محضریه همسرمم گفت پیگیر میشم ببینم میتونم ثبت نام کنم که بدون هیچ مشکلی اوکی کردن چون سند به نامش نیست