2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه مبلغی و ماهانه بگیر بگو خرجای شخصیمه بعد مثلا وقتی خرید میکنی میبینه دیگه میفهمه خرج اینا میشه

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯

خب دیگه بخاطر همین هست که میگه زن باید استقلال مالی داشته باشه

البته آقا موظفه که ماهیانه به شما پول بده بخاطر کارهای خانه و بچه داری...

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)

یه بار براش توضیح بده مختصر و بگو دیگ نپرسه 

بعدشم یه زن همیشه باید تو کیفش پول داشته باشه میخای چکار نداره 

شوهر کردن ملاک نیس با یه ادم باشعور ازدواج کردن درسته

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

یه مبلغی و ماهانه بگیر بگو خرجای شخصیمه بعد مثلا وقتی خرید میکنی میبینه دیگه میفهمه خرج اینا میشه

همون ماهیانه رو بهش میگم میگه میخوای چیکار منم اصن خوشم نمیاد توضیح بدم

من یکبار از اول زندگی بهم گفت همونجا گفتم نپرس شاید می‌خوام برای تو کادو بخرم سوپرایزت کنم شاید نوار بهداشتی بخوام بخرم شاید شو رت لازم باشم بازم باید بگم چی میخوام؟ زشته هر روز بگم خب تو پول بده نگران نباش من خرج اضافه نمیکنم برای خودمون خرج میکنم‌

به خودت اهمیت بده هیچ چیز و هیچ کس مهم نیست مهم اینه که تو حالت خوب باشه تا دیگران هم کنارت حالشون خوب بشه.🌹
فکرنکنم مردی وجود داشته باشه بگی پول بده نگه میخوای چیکار😂

آره دقیقا همشون همین شکلین ما هم فقط باید حرص بخوریم

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره🥰زود بود برای رفتنت دخترکم🖤

اگ میشد ک خوب بود میگ نرو خودم میدم بعد هی میخواد بپرسه میخوای چیکار

ببهترین راه اینه یه مقداری مشخص کنین مثلا سر برج بزنه به کارتت دیگه هر لحظه لیست ریز به ریز نخواد ازت چکار کردی ،مثلا دو تومن‌سه تومن 

همون ماهیانه رو بهش میگم میگه میخوای چیکار منم اصن خوشم نمیاد توضیح بدم

خب کلی بگو ..بگو بیرون میرم نیاز دارم خرج رفت و امدم یهو یه چیزی نیازم میشه ضروری میشه شاید مریض شدم تو نبودی شاید پریودشدم نوار نداشتم شاید یه خوراکی هوس کردم شاید خواستم واسه تو خرید کنم هی شاید بگو 😅

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯
2825
2823
2791
2779
2792