2777
2789
عنوان

فا.ل گیر اومده بود

65 بازدید | 8 پست

سرم تو کار خودم بود اومد گفت فا.ل بگیرم برات؟۲۰ تومن بیشتر نده.بذار ف.ال بگریم.اولین بار تو شهرمون ف.ال گیر دیدم

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

خب ؟ گرف چیشد ؟

تو تاپیک من،حق نداری حرف غیر مربوط بزنی،درخواست گزارش و دعا کنی،درخواستی داری خودت تاپیک بزن تا مورد عنایت قرار نگیری🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

خب ؟ گرف چیشد ؟

نه گفتم نمیخوام .اونم رفت .

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فالگیرایی ک اینجوری میان ۹۰ درصد راستشو میگن 😐

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه .              خلاص🌱                                                                     بچه ها نخندینا ... 🕊 !!!                                                 قلب اکلیلی ۲ سابق :) 
فالگیرایی ک اینجوری میان ۹۰ درصد راستشو میگن 😐

اع.واقعا؟همینجوری رفت گفتم کاش میگرفتم 

اع.واقعا؟همینجوری رفت گفتم کاش میگرفتم 

اره چون به طمع پول نیستن و خودشون میان جلو 

من عمم و مامانم چند بار اینجوری گرفتن واقعی دراومده 

گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون ، در خود ببین بعد بخواه .              خلاص🌱                                                                     بچه ها نخندینا ... 🕊 !!!                                                 قلب اکلیلی ۲ سابق :) 
اره چون به طمع پول نیستن و خودشون میان جلو  من عمم و مامانم چند بار اینجوری گرفتن واقعی دراومد ...

دیگه رفت.اومده بود تو پاساژ یکی یکی مغازه هارو میگشت .اخه نگهبانی اینجا گفته از دستفروش ها چیزی نگیرین قبلا گوشی زدن منم معمولا همون دم در میگم نه.فالگیر بار اول بود

دیگه رفت.اومده بود تو پاساژ یکی یکی مغازه هارو میگشت .اخه نگهبانی اینجا گفته از دستفروش ها چیزی نگیر ...

باز چه ادم خوبی بوده رفته 

ی سریاشون میگن حتی پولم نده ولی بزار بگیم 

باز چه ادم خوبی بوده رفته  ی سریاشون میگن حتی پولم نده ولی بزار بگیم

اینم اولش گفت بذار بگیرم اخرش دوست داشتنی یه هدیه بهم بده .بعدش گفتم نه گفت بیس تومن بیشتر نده