2777
2789

کسی تجربه ای داره؟

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیست 

آخه من چند ماه پیش خونریزی شدید داشتم بعد هم یه چیزی دفع کردم که نمیدونم کیست بود یا سقط جنین ، بهم میگفتن باید بی بی چک می‌زدی ،اگر منفی بود کیست بوده اگر مثبت بود بارداری!

خراب حاله نمیندازه

من ده تا بی بی چک توی دو سه روز استفاده کردم ،بعضیاش هاله داشت،بعضیاش منفی بود،بعضیاش خراب بود! الان نمیدونم چی به چیه! تا چند روز آینده هم که نمیتونم برم آزمایش بدم

من ده تا بی بی چک توی دو سه روز استفاده کردم ،بعضیاش هاله داشت،بعضیاش منفی بود،بعضیاش خراب بود! الان ...

کیستونمیدونم ولی سقط چون خ‌ودم داشتم کلی لخته خون وتیکه گوشت بایدبیاددرآخرهم یه تیکه گوشت اندازه نصف کف دست میاد وخونریزیشم ۲هفته طول میکشه بادردوحشتناک ایناروداشتی؟

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

کیستونمیدونم ولی سقط چون خ‌ودم داشتم کلی لخته خون وتیکه گوشت بایدبیاددرآخرهم یه تیکه گوشت اندازه نصف ...

خون ریزی من دو ماه بود! سه چهار روز آخر فقط درد داشتم،اندازش کوچیکتر بود برای من،بعد از دفع یکی دو روز خون ریزی جزئی داشتم بعدم تموم شد دیگه!

خون ریزی من دو ماه بود! سه چهار روز آخر فقط درد داشتم،اندازش کوچیکتر بود برای من،بعد از دفع یکی دو ر ...

لکه بینی که دوماه منظورم خونریزی اصلی وزیادسقط دوهفته لکه بینی بودیاشدید

توخطاکن بکشم حبست را۰۰۰۰

لکه بینی که دوماه منظورم خونریزی اصلی وزیادسقط دوهفته لکه بینی بودیاشدید

دو ماه خون ریزی شدید داشتم عزیزم! من چهار پنج کیلو وزنم رفت اونقدر که خون از دست دادم! ولی فقط سه چهار روزشو درد و حالت تهوع داشتم