2777
2789
عنوان

جدیدا حوصله بچمو ندارم

332 بازدید | 25 پست

نمیگم خیلیییییی اذیتم میکنه. البته چند روزه خواب روزش خیلیییی کم شده  دو سالشه، و خیلییییی هم سر لباس  پوشیدن و تعویض لباس زجرم میده ولی خب  منم خیلییی چند روزه بی حوصله شدم براش اصلا حوصله شو ندارم از خدامه  یه دیقه سرش گرم باشه من برم دراز  بکشم رو تخت سر گوشیم، خیلی سرد جوابشو میدم  بوس و قربون صدقه  و بغل کم، کلا چند روزه اینطور شدم مثل قبل نیستم، تقریبا هر روزم سرش داد میزنم این چند روز، امروز از صبح  ب خودم قول دادم آدم  بشم ولی همچنان بی حوصلم براش دلم براش میسوزه  الامم بردمش  خونه مادرشوهرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میونت با باباش چطوره؟

بد نیس ولی اره اونم یه مدته یکم بحث داریم، ولی قبلا هم داشتیم اما من با دخترم پر انرژی بودم،  الان انگار کمتر دوسش  دارم حتی میخوره زمین یکم ناز نوازش میکنم اگه بخاد زیادی بیخودی گریه کنه میگم  بسه آروم  شو فلان

بخاطر اینه که خسته ای منم دوبچه هام پشت سرهمن یکسره یاگریه میکنن یاغذامیخان بخدا کم آوردم الان یک عده میگن میخاس نیاری ولی دیگه خیلییی خستم پسرکوچیکم شبا۱۰،۱۱ میخابه۵صب بیداره😔😔😔😔

حق داری

آدم به استراحت و آرامش احتياج داره

بچه داری و بزرگ کردن و تربیت سخته 

یکم بیشتر استراحت‌ کن

شب زودتر چراغ خاموش کن بخوابید که روز خسته نباشی

به خودتم از لحاظ خوراک و ویتامین اینا برس

کم جون و کم طاقت شدی

ورزش هم اگه وقت کنی بری یا خونه انجام بدی موثره

بخاطر اینه که خسته ای منم دوبچه هام پشت سرهمن یکسره یاگریه میکنن یاغذامیخان بخدا کم آوردم الان یک عد ...

راهش چیه واقعا دلم بحالش میسوزه همش دارم از سرم  بازش میکنم ک برا خودم باشم

راهش چیه واقعا دلم بحالش میسوزه همش دارم از سرم  بازش میکنم ک برا خودم باشم

با همسرت کمتر درگیر بشو 

شبی یه مولتی ویتامین هم بخور 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
بد نیس ولی اره اونم یه مدته یکم بحث داریم، ولی قبلا هم داشتیم اما من با دخترم پر انرژی بودم،  ا ...

حتما ویتامین سی بخور در طول روز خستگی و افکار منفی کمتر بهت غلبه میکنن ..حتما میونت باباش بهتر کن منتظر معجزه نباش که شوهرت باید درک کنه یا شروع کنه ..ی روز حسرت این سن دخترت و همین شیطنتاش میخوری ..یادت نره تو ی مادری الان پس کم نیاز لطفاً❤️

نمیدونم من الان خابوندمش دلم میخاد فقططط سکوت باشه ولی اونیکی بچم نمیزاره

چندوقتشونه عزیزم؟

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

باید حال خودت رو خوب کنی 

ببین مشکلت چیه از دست شوهرت ناراحتی ؟ نزدیک پریودته ؟

یه برنامه پیکنیک یه روزه بچین برین تو طبیعت خیلی تو روحیه تاثیرداره

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................