قدم اول مراجعه به روانپزشک/ بدون دارو نمیشه / با دارو سر جنگ نداشته باشید / داروی خوب مثل غذاست
دوم مشاوره و روانشناس / بدون مشاوره دارو کمی بهترت میکنه اما مشاور طرز تفکر و نحوه برخوردت با مسیله رو یادت میده که در حین و بعد از قطع دارو به کارت میاد در واقع نحوه فکر و عملکردت رو اصلاح میکنه
سوم / خواستن خودتون و به کار بستن نکات
چهارم / حل کردن مسیله ذهنیت اگه نمیتونی به این باور برسی که بیمار نیستی حتما برو پزشک قابل اعتماد و بهش اعتماد کن و رها شو بعدش--من خودم ازمایشات کامل پزشک قلب و مغز و اعصاب رفتم
پنجم / به هیییییییچ وجه و به هیچ وجه تو گوگل نرو / اگه شک به بیماری داشتی برو دکتر و چون ما وسواس داریم برای کسب اطمینان نظر یه دکتر رو به یه دکتر دیگه میگیم ببینیم اون چی میگه-- این کارو هم نکن
ششم / از هرچی میترسی باهاش مواجه شو/ من چون موقع ورزش حالم بد شد از ورزش میترسیدم دوماه به هر بهونه ای نرفتم وبعدش چند جلسه مجبوری و به زور رفتم . الان سه جلسست با ذوق میرم چون حالم رو بهتر میکنه البته بخاطر ضعفم سنگین کار نمیکنم// از جای خلوت میترسیدم - یکماهه همکارم بیمار شده و من ناچارا تنها سر کارم و دیگه نمیترسم و ضربانم بالا نمیره
هفتم / در مورد خودم به شدت به تغذیه اهمیت دادم و غذا و چیزای مفید میخورم و دیگه افت فشار ندارم / قبلا فشارم همش 9 بود و سرگیجه و سیاهی چشم داشتم