2777
2789

سلام من بعد از هر دو زایمانم دو تا شوک خیلی سنگین بهم وارد شد 

بعد زایمان دومم هم یکبار دچار پنیک شدم (حمله اضطرابی - البته الان میدونم این بوده اون لحظه فکر کردم دارم میمیرم) و این شد شروع افسردگی پس از زایمان و اضطراب و ترس از بیماری

طی یکسال با مشاور و دارو درمان شدم اما ترس از بیماری دوره ای بروز پیدا میکنه

امسال از فروردین شروع شد و قبل از هر پریود به اوج میرسید والان تقریبا میتونم بگم یک هفته ای هست که خوبم

من بعد از عمل لاغری و کاهش وزن 50 کیلویی بخاطر رعایت نکردن نکات تغذیه و ورزش خیلی سنگین دچار ضعف بدن شدم و تو این دوره واکسن کرونا هم زدم که اون هم منو با یه سرماخوردگی شدید منو انداخت . و بعدش مدام فکر میکردم مریضم . مشکل قلب ام اس سرطان و غیره و نمیپذیرفتم همه اینا بخاطر ضعفه و حالا درمانم ...

منم دچارشم 

و اضطراب بیماری خودایمنی دارم 

از دی پارسال دچار شدم بعد ی شک عصبی

(فاطمه‌ هستم) برای خوشبختی من و علی💍، رونق شغلمون سلامتی خودمون و خانواده هامون یه صلوات میفرستی؟😍 1403/03/03 به آرزوم میرسم چون لیاقتشو دارم🌝🌱🌿 نوکر حضرت زهرام هروقت زندگی بهتون سخت شد بگین یا زهرا تنهاتون نمیزاره ❤️ اللّهمّ صلّ علی فاطمهٔ و أبیها و بعلها و بنیها [و السّرّ المستودع فیها] بعدد ما أحاط به علمک ❤️ خدایا شکرت🤲 برای هرچیز خوبی که تو زندگی م دارم، خدایاشکرت 🤲 برای سلامتی، برای علی م ، برای خانوادم ، برای همه چی🌻. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدم اول مراجعه به روانپزشک/ بدون دارو نمیشه / با دارو سر جنگ نداشته باشید / داروی خوب مثل غذاست

دوم مشاوره و روانشناس / بدون مشاوره دارو کمی بهترت میکنه اما مشاور طرز تفکر و نحوه برخوردت با مسیله رو یادت میده که در حین و بعد از قطع دارو به کارت میاد در واقع نحوه فکر و عملکردت رو اصلاح میکنه

سوم / خواستن خودتون و به کار بستن نکات

چهارم / حل کردن مسیله ذهنیت اگه نمیتونی به این باور برسی که بیمار نیستی حتما برو پزشک قابل اعتماد و بهش اعتماد کن و رها شو بعدش--من خودم ازمایشات کامل پزشک قلب و مغز و اعصاب رفتم

پنجم / به هیییییییچ وجه و به هیچ وجه تو گوگل نرو / اگه شک به بیماری داشتی برو دکتر و چون ما وسواس داریم برای کسب اطمینان نظر یه دکتر رو به یه دکتر دیگه میگیم ببینیم اون چی میگه-- این کارو هم نکن

ششم / از هرچی میترسی باهاش مواجه شو/ من چون موقع ورزش حالم بد شد از ورزش میترسیدم دوماه به هر بهونه ای نرفتم وبعدش چند جلسه مجبوری و به زور رفتم . الان سه جلسست با ذوق میرم چون حالم رو بهتر میکنه البته بخاطر ضعفم سنگین کار نمیکنم// از جای خلوت میترسیدم -  یکماهه همکارم بیمار شده و من ناچارا تنها سر کارم و دیگه نمیترسم و ضربانم بالا نمیره

هفتم / در مورد خودم به شدت به تغذیه اهمیت دادم و غذا و چیزای مفید میخورم و دیگه افت فشار ندارم / قبلا فشارم همش 9 بود و سرگیجه و سیاهی چشم داشتم

و دو نکته اصلی

با تمام اینها بازم فکر ها میان

هربار هر فکری میاد میگم : باشه حالا بعدا راجع بش فکر میکنم

و دوم چون من مدام چک میکردم حالات بدنم رو ضربانم لوزه هامو نگاه میکردم رنگ ادرار و غیره.....  در این موارد میگم ایا ادمهای عادی این کارو میگنند ؟ و جواب منفیه و میگم پس تو هم این کار رو نکن

و یه چیز مهم دیگه سرگرم بودن با چیزهای مورد علاقه 

برای من کتاب / بازی گوشی و کوبلن

توجه برگردانی در لحظه شروع

یعنی در نطفه خفه کنی و نذاری شدت بگیری

یه تسبیح یا چیزی شبیه این داشته باش

من دستبند مهره ای دخترام رو انداخته بودم 

مخصوصا موقع خواب که ادم بیکاره 

اونو بردار و ذکر بگو با بشمار یا اسم شهر ها و گلها و حیوانات و غیره رو بگو این باعث شد من حواسم پرت بشه مخصوصا موقع خواب نمیفهمیدم کی خواب میرفتم

و در اخر فقط خودمون میفهمیم که چه زجریه مخصوصا وقتی اطرافیان دیگه خسته میشن و سربالا جواب میدن و ما فقط میخواییم از زبان اونها بشنویم که سالمیم و مدام راجع ب علایم صحبت میکنیم...

دیگه این کار هم ممنوعه هرکی بهت گفت چطوری خوبی بگو بله خوبم حتی اگه هزاران سوال و نگرانی داشتی

من الان 80 درصد بهترم

با تمام اینها وقتی برمیگرده (البته با شدت و زمان کمتر) میگم صبر کن تا عبور کنه و قبلا هم گذروندی .. میاد و  اوووج میگیره و میره و دوباره سرپا میشم 

الان هر چند روز دو سه ساعت منو پکر میکنه

من دارو الانزاپین و آسنترا میخوردم شما چی 

من پیش یه پزشکی رفتم داروهای خوبی نداد روزی 7 تا قرص داد

پزشک دوم همرو قطع کرد و گفت اسنترا داروی بهتریه برای مشکلت اما چون پزشک قبلی بمن سیتالوپرام داده بود همونو دارم میخورم

روزی یه سیتالوپرتم 40

شبی یه ایمیپرامین 10

صبح ها ضربانم بالا بود حدود 100 - دکتر گفت عوارض داروست 1/4 متورال صبح میخورم / البته الان حدود 80 میانگین اما میخورم/ یکماهه دارو های جدیدم که گزشک کم کرد رو مصرف میکنم

راستی دوستان

اطلاعات پزشکی برای ما سمه

حتی برای بچه هاتونم سرچ نکنید چون مغز ما مثل اسفنج این چیزا رو جذب میکنه و بعدا این علایم رو در خودمون سرچ میکنیم 

مغزتون رو با چیزای دیگه مثل مد/زیبایی/کهکشانها/زیبایی های طبیعت و .... پر کنید

و به گفته پزشکم

اضطراب یک بیماری سیستمیه یعنی همه جارو درگیر میکنه

و اگر تو فکر کنی که دستت درد میکنه واقعا درد میگیره و اگرم واقعا درد نگیره تو حس درد رو تجربه میکنی

شاد و سلامت باشید

دنیا دو روزه

خیلی بده که هیچکس درک نمیکنه من حتی از دکتر رفتن و آزمایش دادن هم میترسم

من درکت میکنم

اگه دکتر نری میترسی مریض باشی

اگه بری میگی حالا نکنه واقعا مریض باشم

میدونی مریض نیستی باز نیگی حالا اگه باشم چی

دکتر میگه مریض نیستی

میگی اگه دکتر نفهمیده باشه چی- اگه فهمیده ولی خیلی خطریه و به من نخواسته بگه چی

یکی بهت میگه خوبی یا در جهت رفاه تو کاری کنه میگی حتما من یه مشکلی دارم که اینا مراقبم هستن

من مامانم میومد خونم مثلا میگفت بشین من لیوانو میشورم میگفتم حتما من یه چیزیم هست که نمیذاره من بشورم