2777
2789
عنوان

اونایی که برادکتری مجاز شدین بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 49 پست
از شیراز هم کسی بود ؟

نپرسیدم ولی بودن گرایش سازه

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی برخوردشون قاطع و بدجنسانه بود اره 

من از مصاحبه ک اومدم بیرون رفتم بهشون گفتم از کارتون خجالت بکشید یعنی شمانمیتونی یه نفرو تو لیست جابجا کنی دروغ ک ندارم بگم وقتی میگم بلیط دارم... ولی نمیبخشمتون

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!
بچه تون چندسالشه بردیش با خودت؟

نه نبردم 4سالشه

ببخشید چه جیزایی برای رزومه جمع کردین؟

من شاغل بودم کلی از کارام رو نوشته بودم یادم رفت با خودم ببرم اونجا هم یکی دوتاشو گفتم یادم نمی اومد

من که بچه مو بردم نمیزاشتن ببرمش داخل زنه که دم در بود میگفت  نمیشه گفتم بچه ام شیرخواره  بیاد تو گفتن بچه ات بیاد شوهرت نیاد گفتم خب مصاحبه دارم ببرمش تو اتاق؟؟؟؟؟؟؟؟دیدی که بیرون هم گرم بود وحشتناک دیدم قبول نمیکنه هر چی بگم منم رفتم به یه اقایی گفتم اونم خدا خرش بده گذاشت اومدن داخل.بالا هم رفتم گفتم منو زودتر بفرستید بچه کوچیک همراهمه بعد کلی غرغر و منت یه ذره زودتر گذاشتن برم.کلا هوش و حواس نداشتم  موقع مصاحبه اعصابمو خورد کردن .خیلی رفتارشون بد بود قبلشم هر چی زنگ زدم مصاحبه منو بزاردی شیراز بلیط گیرم نیومده کسی نیست بیارتم بچه کوچیک و اینا گفتن نه اگه نیای حذف میشی.اینهمه ادم رو توی گرما و شلوغی جمع کردن که چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟شوهرم گفت قبول نشی میکشمت فقط 10 میلیون خرجم شد اومدم تهران .خدا ازشون نگذره

یکی از اشناها تعریف میکرد واسه ارشدش رفت مصاحبه ازش پرسیدند روز قدس رفتی شعار بدی گفت اره بعد بهش گفتند ناهار خوردی اونروز و رفتی گفت نه بعد اومدم خوردم گفتند ردی اونروز ماه رمضان بوده😑😂

انسان موجودیست که ساعت ها میشینه با جدیت و تمرکز بالا، به حرف هایی فکر میکنه که هیچوقت قرار نیست بزنه  𝐿𝒾𝓋𝑒 𝒻𝑜𝓇 𝓎𝑜𝓊𝓇𝓈𝑒𝓁𝒻
ببخشید چه جیزایی برای رزومه جمع کردین؟

دوتا مقاله داشتم یه اختراع ثبت نشده یعنی در مرحله ثبته

بهتره حتما مقاله داشته باشید.مدرک زبان هم خیلی خوبه و دوره های مرتبط به رشتتون بگدرونید حتما

من که مدرک زبان نداشتم سوال هم نپرسیدن

من شاغل بودم کلی از کارام رو نوشته بودم یادم رفت با خودم ببرم اونجا هم یکی دوتاشو گفتم یادم نمی اومد ...

ره خیلی درکشون پایین بود کل ملت از کشور جمع شده بودن یجا شلوغ و گرما و کسی که ماشین نداشت کلی پیاده رو تو اون کوه و کمر باید میرفت

یه چیز خیلی بدتر اینکه تو کل اون دانشگاه به اون بزرگی فقط یه پریز  وجود داشت 

گوشیم خاموش شده بود هرجا میرسیدم گوشی یکیو میگرفتم یه زنگ به شوهرم میزدم... خیلی روز بدی بود

دیروز شوهرم جشن فارغ التحصیلی داشتن شاید 500نفر اومده بودن انقدر این برنامه بی نقص اجرا شد همه کیف کردن...همونجا گفتم خدایا کاش اینجا قبول شم