2777
2789
عنوان

اونایی که برادکتری مجاز شدین بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 49 پست
اینکه دولتی بودی بهتره من ازاد بودم ارشدم. ولی کلا اصلا از واژه نمیدونم استفاده نکن  بااعتماد ب ...

من برات دعا میکنم بیا برام بگو چیکار کردی

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!

منم همین طور موفق باشی.خدا کنه قبول بشم اینهمه پول رفت و امد میکنم .برات ارزوی موفقیت دارم .

از لحاظ ظاهری معمولی برو ولی با لبخند به چهره همشون هم نگاه کن .صاف بشین.

شما شاغلی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=299835447]منم همین طور موفق باشی.خدا کنه قبول بشم اینهمه پول رفت و امد میکنم .برات ارزوی موفقیت دارم . از لحا ...[/QUOT

فدات عزیزم.ایشالله شما هم موفق باشی.اره شاغلم ولی میگم نیستم 

الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!

نمیدونم میترسم حساس باشن

ازاد شاغل بودن مشکلی نداره

برات دعاکردم انشاءالله موفق میشی.

ازاد شاغل بودن مشکلی نداره

سلام گلم رفتی مصاحبه؟ چطور بود؟

سلام گلم رفتی مصاحبه؟ چطور بود؟

سلام اره عزیزم

سخت نبود ولی استرس داشتم دو تاشم جواب ندادم بلد نبودم.خیلی محل ازمون دوره .حتما زودتر برو .از پارکینگ تا بلوک هم دوره

به همه گفتن مثلا 2 بیان ولی زود میشه

سلام اره عزیزم سخت نبود ولی استرس داشتم دو تاشم جواب ندادم بلد نبودم.خیلی محل ازمون دوره .حتما زودت ...

سلام عزیزم خودم دیروز رفتم

سوالاتت چطور بود ؟

سوالات اسون بود ولی من نتونستم جواب بدم.چون 3:30بلیط داشتم و هرچقدر التماس کردم نذاشتن زودتر برم داخل و یهو استرس شدید گرفتم و انقدر گریه کردم ک چشمام باز نمیشد و بلافاصله رفتم داخل و خراب کردم. نمیدونم نتیجه چی بشه.چون خیلی خوشحال شدن از معدلم و دولتی بودن دانشگاهای قبلم.ولی...نمیدونم انشاءالله خدا نظری بهم بکنه

منم خیلی هول شدم  نگران نباش به بلیطت رسیدی؟نیمه شهریور جوابش میاد

نه نرسیدم بله 6:30گیرم اومد ساعت 3:30 شب رسیدم خونه...اخه همون شب عروسی خواهرشوهرم بود میخاستم یکساعت اخرشو برسم که نشد

توکل بخدا

اونروز که من رفتم مصاحبه رشته شماهم خیلی اومده بودن مصاحبه