new_maman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 817 عنوان اونایی که برادکتری مجاز شدین بیاین یه لحظه 330 بازدید | 49 پست بنظرتون ظاهرم چطور باشه؟تو مصاحبه چی میپرسن؟کسی بوده برا دانشگاه آزاد مصاحبه رفته باشه؟؟؟ الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند! 1402/04/18 | 08:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
new_maman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 817 راستی مسافت فرودگاه مهرآباد تا دانشگاه آزاد علوم تحقیقات چقدره؟ الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!
مینا6800 عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 3102 عزیزم منم مثل خودتم اولین بارمه دارممیام شما از کدوم شهر میای؟چند شنبه مصاحبه داری
new_maman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 817 عزیزم منم مثل خودتم اولین بارمه دارممیام شما از کدوم شهر میای؟چند شنبه مصاحبه داری شنبه از اصفهان الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!
مینا6800 عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 3102 شنبه از اصفهان من چهار شنبه ار شیراز میام .چه چیزایی خوندی؟یادت باشه پایان نامه ارشدت ببر.مقدمه پایان نامه ات رو میگن بخون ترجمه کن.از کتابایی که خوندی هم میپرسن
new_maman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 817 بچه تو میاری با خودت؟ من که هنوز بلیط گیر نیاوردم نهه من شنبه شب عروسی خواهر شوهرمه باید با هواپیما برگردم الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!
new_maman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 817 من چهار شنبه ار شیراز میام .چه چیزایی خوندی؟یادت باشه پایان نامه ارشدت ببر.مقدمه پایان نامه ات رو می ... همین چهارشنبه؟ الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!
new_maman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 817 من هیچیییییییییییی نخوندم خدا کمکمون کنه رشتته چیه؟ارشد و لیسانس کجا خوندی؟ الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!
مینا6800 عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 3102 همین چهارشنبه؟ اره .کاش مرکز استان بود هزینه هواپیما چند میلیون میشه که هنوز گیرم نیومده با ماشین هم تو این گرما خیلیییییییییییییییی سختمون میشه .
new_maman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 817 اره .کاش مرکز استان بود هزینه هواپیما چند میلیون میشه که هنوز گیرم نیومده با ماشین هم تو این گرما خی ... اره واقعا فکر کسی رو نکردنمنم خیلی سختمه الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!
new_maman مدیر استارتر عضویت: 1397/12/18 تعداد پست: 817 من نرم افزار.دولتی بودم هردو روشهرکرد و اراک.بنظرت براشون مهمه دولتی یا آزاد؟ الحمد لله رب العالمین ...خدایا شکرت بخاطر همه ی نعمتهات که بهم لطف کردی امیدورام لیاقت داشته باشم ...شکر نعمت نعمتت افزون کند...کفر نعمت از کفت بیرون کند!
مینا6800 عضویت: 1400/09/23 تعداد پست: 3102 اینکه دولتی بودی بهتره من ازاد بودم ارشدم. ولی کلا اصلا از واژه نمیدونم استفاده نکن بااعتماد به نفس برو .