2777
2789

شوهرم مشکل داره سوا از مشکلش اخلاقش گنده منم اگه شوهرم مشکل نداشت خوب بود بچه دوست داشتم بچه دار میشدم 

هر وقت یکی منو میبینه میگه بچه بیار دیگه دیر میشه بعدا سخت میشه. یکی میگه حامله ای؟؟؟جلوگیری میکنه پس؟ ؟؟یکی با ذوق میگه حامله ای قیافت شبیه حامله هاس؟؟؟؟ یکی میگه من رفتم حرم دعا کردم خدا بهت یه نی نی قشنگ بده😭😭😭😭😭

منم دلم میخاست زندگیم خوب بود بچه داشتم کاش اینقد یاد بگیرید تو زندگی مردم دخالت نکنید وقتی دردشونو نمیدونید فقط بپرسید حامله ای یا نه چکار به بقیش دارید؟؟؟؟

مادرشوهر احمقمم همه جا میگه عروسم خودش نمیخاد عوضی😭😭😭😭😭😭😭

من آب میشم فقط با حرفاشون😭😭😭الان میفهمم اونایی که بچه دار نمیشن دلشون میشکنه اونا دردشون از من بیشتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر عمم از سال ۸۱ ازدواج کرده بچه نداره،تاحالا حتی به اینم فکر نکردیم چرا بچه نداره چه برسه بروش بیاریم.

خودشم البته بلده با بقیه چطور رفتار کنه پاشونو از گلیمشون درازتر نکنن.

یکی بچه دار میشه یا نمیشه میخواد یا نمیخواد آخه به کسی چه.

توف بروشون

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
اخی عزیزم ایشالا دامنت سبز بشه  ولی به این دقت کن ببین پدر خوبی مبشه خودت میتونی دوسش داشته با ...

نه لطفا شما دیگه این دعا نکن برای من 😭😭😭 دلم میخاد جدا شم کاش همه چی مثل سابق میشد هیچ ازدواجی نبود😭 نه اصلا دوسش ندارم یا بی حسم یا تنفر اون به فکر من نبوده که من به فکرش باشم فقط دلم میسوزه

وقتی زندگیت خوب نیست باچه دلیلی داری زندگی میکنی ؟تاآخرمیخوای باهاش زندگی کنی؟

میترسم از آینده از حرفای مردم از حرفایی که قرار باشه مادرشوهرم پشتم بزنه چون اونقد مظلوم نماس که بعد منو خورد میکنه نمیدونم میخوام آخرین فرصتامو به شوهرم بدم 

خو عزیزم اگه شوهرت مشکل داره و خوب نیس چرا باهاش موندی خودت رو از داشتن بچه هم محروم کردی اگه میخوای باهاش بمونی و زندگی کنی به خاطر خودت بچه بیار با بچت حداقل خوش باش اما اگه فکر میکنی ممکنه نتونی تحملش کنی و یه روز بخوای بری همون بهتر که بچه نیاوردی باید به یه نتیجه درست برسی و تصمیم بگیری و پای تصمیمت وایسی ولی امان از این مردم که واقعا فضولن و تو هر چیزی دخالت میکنن حتی در مورد لاغری و چاقیت نظر میدن چه برسه این چیزا