2777
2789
عنوان

بعضی متاهلاا چشونه خدایی؟

1125 بازدید | 51 پست

یه مشتری داریم چند ساله میشناسمشون

حسم گفته بود این یه چیزیش میشه ها 

همیشه با همسرش میومد فروشگاه ما 

امشب تنها اومد

رفته بیرون بهم پیام سلام وقت داری

گفتم شماو اینا گفت فلانی ام میشه شام باهم باشیم 

گفتم رو چه حساب 

گفت میخوام حرف بزنیم 

گفتم اون پیرهن صورتیه بابام بود نه مترسک منم حرفی با جنابعالی ندارم لطفاً به خط کاریم پیام نده 

خلاصه من دیگه هیچ جوابی ندادم ولی شروع کرد به ابراز علاقه که خیلی ساله دوستت دارم 😑

بعد می‌دونی از چی می‌سوزم میگه حس میکنم حسم دو طرفست 👊 آره بیلاخ تا دوطرفه باشه گذاشتم برات

مامانم میگه چرا جواب نمیدی بگیر هفت جد و ابادشو یکی کن شر درست کن که جرئت نکنه جایی همچین کاری بکنه 

ولی من اصن اعصاب دعوا ندارم 

واقعا از سرشب سردردم

انقد ابراز علاقه کرده که هنگم🥲

گفتم با شما حرف بزنم یه ذره آروم شم

در حال کاهش وزن🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب بابا گفتی مترسک؟  بعد مامانت تازه بهت میگه شر درست کن؟!😐 ولش کن عزیزم جواب نده کلا

گفتم بابام مترسک نیست که من ول کنم با تو بیام 

اره مامانم میگه حالا که جرئت کرده به دختر مجرد جوون پیشنهاد بده خشتکشو بکش سرش 

کلا مامانم دعواییه🤣ولش کنی قرار دعوا میزاره

در حال کاهش وزن🥲
قشنگ سه چهار برابر مجردا فعالیت دارن چه زن چه مردشون. ما مجردا هم نشستیم نون و ماست میخوریم اینا رو ...

بعد جالب اینجاست فساد و مشکلات جامعه رو میندازن گردن ما مجردا ماکه ی گوشه نشستیم به قول تو داریم نون و ماست میخوریم چیکار به این کارا داریم اصلا😂😂😂😂😑😑😑💔💔

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
بیچاره زنش دلش به کی خوشه

ی لحظه حس کردم نکنه شوهرمنم بیرون میره هرز میپره بعد توخونه مم این همه قربون صدقش میرم دلم گرفت

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟